Arco Bierens

Recruitment Business Partner

Header_Fygi_Arco
Arco zzp recruiter

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Met mijn onderneming ‘BC3 Services Group’ adviseer, verbind én faciliteer ik dagelijks professionals aan hun nieuwe baan. Al sinds 1996 ben ik werkzaam in de personele dienstverlening. Mijn expertise ligt bij het invullen van W&S aanvragen.

Met mijn achtergrond als directeur en manager, ben ik als recruitment business partner bij Fygi van een nog grotere waarde voor mijn opdrachtgevers. Als persoon ben ik een verbinder en communiceer ik op elk niveau binnen een organisatie. Voor het leveren van permanente en interim oplossingen op personeelsgebied, ben je bij mij aan het juiste adres. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd binnen meerdere vakgebieden: Office & ICT, Sales en Management & Directie posities.

Arco Bierens

Zo werk ik met jou samen.

De wereld van recruitment verandert. Recruitment met marketing is dé toekomst. Mede hierom ben ik aangesloten bij Fygi. Zo kan ik nog meer voor mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers én professionals betekenen. Misschien wel voor jou!

Ik geloof erin dat zolang je vasthoudt aan je ambities, je nog succesvoller wordt en meer plezier haalt uit je werk. Daarom denk ik graag met mee, vanuit professioneel en persoonlijk oogpunt. Mijn ruime netwerk zet ik graag voor je in om jouw beste baan te vinden of jouw beste nieuwe medewerker.

Wil je weten hoe ik zou kunnen bijdragen aan jouw vraagstuk? Laten we (virtueel) afspreken!

Mijn skills en expertise

Skills

Executive search

Sourcing

Employer branding

Loopbaancoaching

Internationale werving

Branches

Office

Finance

IT

Sales & marketing

Bouw

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Arco zzp recruiter

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Arco Bierens Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.