Bilkan Göktaş

Recruitment Consultant

Bilkan_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk dat je mijn pagina bekijkt. Na 5 jaar recruitmentervaring te hebben opgedaan bij twee internationale bureaus heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te gaan beginnen en aan te sluiten bij Fygi. Mijn sportcarrière heeft mij doorzettingsvermogen en discipline bijgebracht. Als gedreven consultant zet ik deze kwaliteiten graag in. Met mijn winnaarsmentaliteit ga ik geen uitdaging uit de weg en stop niet voordat mijn doel bereikt is. In een wereld waar de arbeidsmarkt snel verandert, ben ik jouw rots in de branding.

Flexibel, aanpasbaar en altijd klaar om oplossingen te vinden voor ingewikkelde wervingsproblemen. Samen tackelen we elke uitdaging. Zullen we beginnen?

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunten

Sourcen

Oplossingsgericht

Sparringpartner

Branches

Techniek

Productie

Kwaliteit (QA/QC)

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Mijn dank is groot voor jouw inzet bij het aantrekken van nieuw talent voor ons team. O.a. jouw professionele aanpak heeft geleid tot de succesvolle hire van mijn nieuwe collega, maar ook het bewust aanwezig zijn voor, tijdens en na het sollicitatieproces. Ik ben ervan overtuigd dat ze een waardevolle aanwinst zal zijn. Nogmaals dank voor het bijdragen aan de groei en het succes van ons team.

Dandry Kruis
Business Unit Manager Energie- & Elektrotechniek - Continu Professionals

Bilkan heeft mij goed geholpen om een geschikte kandidaat te vinden voor de vacature van Quality Specialist in onze brouwerij. Hij heeft snel en vakkundig meerdere kandidaten aangeleverd, waaruit we de juiste Quality Specialist hebben gekozen. Bedankt Bilkan!

Corrie Sleddens - Hendriks
AB Inbev

Prima gedreven man die staat voor waar je hem voor inhuurt namelijk zoeken van de juiste kandidaat. Het in korte tijd bereikte resultaat is het bewijs van kennis, kennissen en kunde.

Ronald Daamen
CEO - Meat Insiders Group

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Bilkan_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Bilkan Göktaş Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.