Christel de Graaf

Recruitment Business Partner

Christel de Graaf Fygi zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Wellicht ben je op zoek naar een recruitment business partner. Welkom! Inmiddels heb ik al heel wat jaren werkervaring. Ik zet mijn kennis en expertise dan ook graag in voor jouw organisatie. Omdat ik energie krijg van afwisseling, heb ik veel verschillende bedrijven en rollen gezien. En dat komt heel goed van pas in mijn rol als freelance recruiter en business partner.

Ik ben dol op mensen. En vanuit mijn oprechte interesse in mensen, zowel in werk als privé, gaat een gesprek zelden over het weer. Dit helpt om te achterhalen wat jou echt drijft, als professional en ook zeker als werkgever. Vanuit mijn drive zoek ik graag de ideale professional. Ik ben sociaal, empathisch, resultaatgericht, doortastend en kijk graag verder dan alleen het cv. De mens achter de professional zien, daar ga ik voor zodat ik de beste match kan maken.

Zo werk ik met jou samen.

Nieuw talent vinden en binden, daarvoor kun je bij mij terecht. Ik draag graag mijn steentje bij aan organisaties binnen de FMCG en soortgelijke bedrijfsculturen. Eén van de belangrijkste pijlers is organisatiegezondheid. Dit bereik je onder andere door zuinig te zijn op en aandacht te geven aan jouw personeel.

Ik begrijp de unieke behoeften van jouw organisatie en maak gebruik van de nieuwste recruitmenttechnologieën om de beste professionals te vinden. Met een scherp oog voor detail en mijn toegewijde aanpak draag ik zorg voor recruitment, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf.

Een professional die past in jouw cultuur
Een volgende baan die een positieve impact heeft op het leven van professionals. Daar word ik gelukkig van. Laat mij je helpen om talent te vinden dat niet alleen voldoet aan de vereisten van de functie, maar ook past bij de cultuur en visie van je bedrijf. Samen kunnen we groeien, innoveren en successen vieren!

Doordat ik ben aangesloten bij het Fygi-netwerk, kan ik sneller en kwalitatiever schakelen. Ik maak gebruik van slimme tools, zoals het doelgroependata dashboard en verder krijg ik de mogelijkheid om vacatures op 15+ jobboards verspreiden met één druk op de knop.

Laten we elkaar ontmoeten!
Door vertrouwen en goed stakeholdermanagement boeken wij samen het beste resultaat. Wil je in gesprek? Ik bekijk graag samen wat jouw vraagstuk is. Je kunt mij voor interim-opdrachten en werving en selectie-opdrachten benaderen.

Skills

Headhunten

Employer branding

Recruitment van a-z

Loopbaancoaching

Sparringpartner

Executive search

Branches

FMCG

Retail

Zakelijke dienstverlening

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Christel de Graaf Fygi zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Christel de Graaf Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.