Desiree van den Brand

Recruitment Business Partner

Desiree van den Brand Website Header 01
FYGI_portret-desiree-vd-brand

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Desiree en Marjolein

Zo werk ik met jou samen.

Getalenteerde professionals zijn er op diverse niveaus. Daarom werk ik met medior en senior profielen op hbo- en wo-niveau. Met behulp van data en mijn jarenlange ervaring in het vak, weet ik als geen ander de juiste doelgroep te bereiken. Naast werving en selectie werk ik ook met veel plezier als interim recruiter voor Acture Groep.

Enthousiast en vasthoudend
Mensen om me heen prijzen me vooral om mijn enthousiasme, vasthoudendheid en prestatiegerichtheid. Ik werk integer en ben altijd transparant over wat ik doe. En humor is voor mij onmisbaar. Daarmee maak ik makkelijk contact met mensen. Ook is relatiebeheer een essentieel onderdeel van mijn functie, afspraken en deadlines kom ik altijd na, ik vind dit heel belangrijk!

Ik ben graag een sparringpartner voor mijn opdrachtgever en de kandidaat. Uiteindelijk is het belangrijk dat de vacature wordt ingevuld met het juiste talent. Dit kan alleen als er een uitstekende samenwerking is met beide partijen op basis van wederzijds vertrouwen. Als je samenwerkt met mij, weet je altijd waar je aan toe bent.

Mijn skills en expertise

Skills

Procesoptimalisatie

Headhunten / sourcen

Arbeidsmarktcommunicatie

Executive search

Candidate experience

Branches

MKB-bedrijven tot maximaal 500 fte, landelijk

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

In de afgelopen periode heeft Desiree voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in verschillende rollen op HBO en WO niveau. De wijze waarop zij zich invreet in de organisatie en haar verschillende bedrijfsonderdelen, zorgt ervoor dat ze de cultuur en waarden waarvoor Acture Groep staat doorleeft, Desiree borgt de klik tussen kandidaat en Acture Groep op functioneel en mens niveau. Haar toegevoegde waarde is dan ook groot! Door optimaal gebruik te maken van de up to date recruitment technologie van Fygi, en haar persoonlijke aanpak, zijn de juiste kandidaten gericht benaderd. Iedere vacature om de groei bij Acture Groep waar te maken, is binnen afgesproken termijn vervuld! En dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

Annabelle Hagoort
Algemeen directeur - Acture Groep

Desirée communiceert snel en duidelijk. Al tijdens ons eerste telefoongesprek was ze nieuwsgierig naar mijn wensen en helder over wat ze wist van de organisatie, wat de functie inhoudt, loon, et cetera. Daarnaast gaf ze handige tips mee; waar moet je opletten en wat voor informatie wil je uit je eerste sollicitatiegesprek halen. Ze bleef op de hoogte van de geplande gesprekken en belde daarna om te vragen hoe het was gegaan. Desirée heeft een zeer persoonlijke en directe aanpak, waardoor je precies weet wat er van je verwacht wordt en wat jij zelf kan verwachten. Ik heb met plezier contact gehad met haar!

Miranda Ris
Medewerker secretariaat Sociale Geografie en Planologie - Universiteit Utrecht

Desirée heeft de gave mijn wensen voor een kandidaat in een duidelijk profiel om te zetten. Daarmee werden de juiste kandidaten voorgesteld en was het voor mij een luxe om te kiezen tussen goede potentiële medewerkers. De voorinformatie die ik m.b.t. de kandidaat kreeg was treffend, waardoor ik al een goed beeld had van hem/haar voor dat ik ze sprak.

Ralph Schouren
Senior Manager Training & Change Management - DSV

Ik heb Desiree leren kennen als een gedreven energieke recruiter. Ze is sterk in het geven van een mooie Candidate Experience aan alle sollicitanten. Een hele prettige goede recruiter die ik zeker aanbeveel!

Sandra Aarnink
HRM Manager - Eno Zorgverzekeraar

Ik heb altijd ontzettend fijn samen kunnen werken met Desirée. Ze is erg kundig en heeft een goede intuïtie, zodat ze aanvoelt wat voor persoon past binnen een functie/organisatie. Dit maakte de werving voor mij een stuk makkelijker en efficiënter. Tot slot is Desirée ook gewoon een heerlijk mens om mee te schakelen!

Nikki Aalberts
Manager Operations / Register Arbeidsdeskundige - ArdoSZ

Desirée heeft met haar deskundigheid en brede kennis ervoor gezorgd dat ik de totstandkoming van de verbinding tussen ArdoSZ en mij als zeer prettig heb ervaren. Ze stelt goede vragen, spart over de diverse mogelijkheden en heeft een eerlijk en goed beeld van de organisatie neergezet. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar nieuw personeel en/of als je een nieuwe baan zoekt als professional.

Kai Aalberts
Accountmanager - ArdoSZ

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_portret-desiree-vd-brand

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Desiree van den Brand Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.