Fleur van Maasdam

Recruitment Consultant

Fleur

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Al meer dan 10 jaar mag ik mooie matches maken als zelfstandig executive search consultant. Duurzame matches, bewezen succesvol!

Zo werk ik met jou samen.

Waarom nu met Fygi Ik ontwikkel me graag als ondernemer op digitaal -en marketing gebied. Daarnaast geloof ik sterk in samenwerking. Door te doen waar je goed in bent, kunnen wij recruitment consultants elkaar versterken wat betreft de vele ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van recruitment, hr én digital. En wat is er nu mooier dan samen successen te vieren!

Skills

Headhunten

Organisatieontwikkeling

Executive search

Branches

Office

HR

Sales en marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Een unieke combinatie Fleur van Maasdam en George van Evert. Fleur de begaafde searcher, die voor elke functie meerdere top kandidaten weet te vinden en George als coach/sparring partner/ commissaris de ervaren verbinder tussen strategie, cultuur en mens. Bij vele gelegenheden heb ik met beide in boeiende sessies onze strategie en cultuur vertaald zien worden naar duidelijk profielen voor executive posities. Uiteraard kijkend naar kennis, kunde en ervaring maar bovenal naar de juiste fit qua attitude en cultuur voor de uitdaging van de nieuwe positie. Zowel op Algemeen Directeur functies als meer “state of the art” posities als Innovatie Directeur en Directeur Digital weten zij top talenten aan te boren die passen binnen de huidige en de te ontwikkelen organisatie. Een team dat ik graag, uit eigen positieve ervaring in de eeuwige zoektocht naar vernieuwend leiderschap, van harte aanbeveel.

Harm Nijlunsing
Initiator & Trusted Advisor

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Fleur

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Fleur van Maasdam Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.