Gisela Veldkamp

Recruitment Consultant

Gisela Veldkamp Header Fygi
Profielfoto-Gisela-Veldkamp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Al 15 jaar haal ik mijn plezier uit het verbinden van vraag en aanbod. Elke professional verdient een baan waarin hij/zij plezier beleeft en wordt uitgedaagd!

Sinds begin 2019 werk ik als zelfstandig recruiter en heb me aangesloten bij Fygi. In Fygi zie ik energie, vrijheid, saamhorigheid, gelijkgestemde mensen, relaxte prettige sfeer en ongedwongenheid. Op zoek naar de perfecte match, de juiste verbinding, dat is wat ik graag wil betekenen voor beide partijen en dat gun ik iedereen. Ik ben daarin een betrokken partij, geïnteresseerd en draag bij aan het juiste verloop van de procedure van a tot z.

Gisela Veldkamp Header Fygi-2

Zo werken wij samen

Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse branches, van profit tot non-profit. Maar de laatste 6 jaar heb ik met veel passie zorgprofessionals in het hoger management bemiddeld. Vele mooie gesprekken gevoerd en talenten gespot; dat is waar ik enthousiast van word.

Ben jij als (zorg) organisatie op zoek naar de juiste kandidaten voor het invullen van de vacatures? Wil je jouw vacatures een extra boost geven door gebruik te maken van onze recruitment marketing mogelijkheden? Ik kom dan graag met je in contact om af te stemmen wat ik voor je kan betekenen. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden.

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunten

Arbeidsmarktcommunicatie

Recruitmentplanning

Sourcen

Branches

Generalist

Zorg

Sales & marketing

Finance

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews opdrachtgevers

Gisela is erg betrokken bij de organisatie, weet wat er speelt en denkt mee. Ze draagt suggesties aan en komt met oplossingen. Ze durft waar nodig ook de hulpvraag te stellen om het proces beter te laten lopen. Ze is flexibel en bereid om mee te bewegen als de organisatie dat nodig heeft. Verder voert ze goede selectiegesprekken en weet een goede sfeer te creëren in een gesprek. Gisela is een gezellige leuke collega om in het team te hebben en om mee samen te werken.

Kim Roos
Manager HRM - Vilans

Gisela is gecommitteerd, zorgvuldig en heeft veel kennis van zaken. En belangrijker, Gisela is erg prettig in de omgang. Kortom, absolute aanrader als je snel, goede medewerkers nodig hebt.

Remko Amesz
Directeur Klantvriendelijkheid AMP Groep

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Profielfoto-Gisela-Veldkamp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Gisela Veldkamp Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.