Jaap Vlekke

Recruitment Consultant

Fygi_Jaap_Vlekke
Jaap zzp recruiter

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Het maken van de juiste match, een tevreden opdrachtgever en kandidaat, dat is waarvoor ik het doe!

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als recruiter zowel voor operationele functies als management posities op het vlak van Finance, HRM, Marketing & Sales, Supply Chain en Techniek. Ik durf mij dan ook een senior gesprekspartner te noemen voor alle niveaus binnen een organisatie en ook voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt.

Dit kan ik voor je betekenen

Opdrachtgevers, via Fygi houd ik mij graag bezig met het invullen van uw vacatures. Bovendien ben ik inzetbaar als interim recruiter om binnen uw organisatie het recruitmentproces succesvol te implementeren. Kandidaten, voor jullie ben ik aanspreekpunt in het recruitmentproces van A tot Z. Een uitgebreid interview, waar we ingaan op competenties, wensen en ambities, vormt het fundament.

In 1991 bemiddelde ik mijn eerste uitzendkracht, een ongeschoolde kandidaat voor inpakwerkzaamheden bij een productiebedrijf. Onlangs plaatste ik een postdoctoraal geschoolde CFO op een interim-opdracht bij een organisatie in de financiële sector. De kick bij deze laatste bemiddeling is exact dezelfde als de eerste van 27 jaar geleden.

Skills

Headhunten

Sourcen

Tekstschrijven

Linkedin-expert

Branches

Executive Search

Finance

Sales & Marketing

Office

Productie

Logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review opdrachtgevers

Met veel plezier heb ik met Jaap samengewerkt. Jaap is niet alleen een vakman, maar ook integer, betrouwbaar en een bijzonder plezierig mens! Ik beveel hem dan ook van harte aan.

Leo Rijk
Algemeen directeur Selectiepunt

Jaap heeft aan de wieg gestaan van mijn interim carriere en ik ken hem inmiddels 20 jaar. Jaap heeft voor mij al 3 maal bemiddeld in langdurige interim opdrachten bij De Autoriteit Financiële Markten, Sterpolis/Interpolis en Gebr. Sluyter waardoor ik hem heel goed heb leren kennen. Jaap is een kundige no-nonsense recruiter die perfect aanvoelt of een kandidaat zowel inhoudelijk als persoonlijk geschikt is voor de opdracht(gever). Afspraken met Jaap zijn duidelijk en worden door hem altijd nagekomen.

Raymond van den Driessche
Interim Process Analyst - NN Investment Partners

Met veel plezier heb ik met Jaap samengewerkt. Jaap is niet alleen een vakman, maar ook integer, betrouwbaar en een bijzonder plezierig mens! Ik beveel hem dan ook van harte aan.

Leo Rijk
Algemeen directeur Selectiepunt

Jaap, als eigenaar van VLEX Financieel Personeel BV, is een man van zijn woord. Zakelijk correct en komt gemaakte afspraken prima na en ik zou uiteraard zo weer een “project ” met Jaap doen.

Wim Geppaart
Adviseur Bedrijfsvoering - Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ik heb Jaap leren kennen als een degelijke, betrouwbare en rechtdoorzee bemiddelaar met een grote mate van professionaliteit en kennis van de interim markt. Daarnaast is Jaap een prettig persoon om mee samen te werken.

Andre Brouwer
Finance Manager a.i. - Perfect Plants

Jaap heeft ons vorig jaar enorm uit de brand geholpen door zijn snelle beschikbaarheid. Hij heeft bij Toolstation zorg gedragen voor de recruitment. Hierbij lag de nadruk op de vele vacatures in het magazijn, waar hij er veel van heeft weten te vervullen.

Roos Stoffels
HR Business Partner - Cell Signaling Technology (CST)

Jaap is een bekwame en collegiale vestigings- regiomanager die een, voor de organisatie, juiste visie en werkwijze hanteerde en de commerciele vestigingsdoelstellingen realiseerde.

Jacky Uijl
HR manager & adviseur

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Jaap zzp recruiter

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jaap Vlekke Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.