Jeltine Boomsma

Recruitment Business Partner

Fygi_Jeltine
FYGI_Website_Jeltine_Profielfoto

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Wil jij weten hoe ik de juiste professionals weet te werven? Hoe je een bestaand recruitmentproces optimaliseert? Wil je mijn hulp bij het invullen van een vacature? Of ben jij juist op zoek naar jouw beste baan? Dan is het nu tijd voor verbinding!

Met meer dan tien jaar recruitmentervaring in uiteenlopende branches (van industrie, food, techniek tot aan zorg, onderwijs en overheid), heb ik mij ontwikkeld tot allround specialist in het verbinden van hbo+ professionals en organisatie. Door het slim inzetten van mijn (online) netwerk, neuromarketing en de nieuwste recruitmenttools, weet ik de doelgroep (latent) werkzoekende wereldwijd te bereiken!

Mijn kracht zit hem in de drive en nieuwsgierigheid om mensen en organisaties goed te leren kennen en te begrijpen. Ik kijk buiten de gebaande paden waardoor ik mogelijkheden zie die voor anderen onmogelijk lijken.

Fygi_Jeltine_Zzp

Zo werk ik met jou samen.

Door de juiste vragen te stellen en oprechte interesse in een bedrijf of professional, voel ik snel aan wat iemand nodig heeft en of de bekende ‘klik’ er is. Ook dat is precies waar ik als recruitment business partner hét verschil maak. Want de online tools helpen mij bij het vinden van geschikte professionals, maar het blijft uiteindelijk echt mensenwerk waardoor je die 100% match weet te maken of de beste oplossingen vindt voor recruitmentvraagstukken.

Ik help bedrijven en professionals om hun ambities en dromen na te streven en impact te maken. Samen succesvol zijn dat geeft mij energie en plezier!

Last but not least. Door de veranderde wereld van werk en de ontwikkelingen op het gebied van online recruitment, kan ik werken waar ik wil dus ‘gewoon’ vanuit mijn kantoor in Leeuwarden, vanaf een vakantiehuisje op Terschelling of het strand van Nieuw Zeeland! Ik ben dan ook #remote inzetbaar voor opdrachten in heel Nederland en internationaal.

Omdat werk meer is dan alleen een baan. Let’s work together to make the difference!

Skills

Sourcen

Employer Branding Advies

Recruitment Strategie

Internationaal Recruitment

Branches

Office

Sales & Marketing

Finance

Techniek

Productie

Logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews opdrachtgevers

Ik ken Jeltine, zakelijk gezien, ruim 15 jaar en heb met haar samen gewerkt in verschillende rollen bij verschillende bedrijven. Ik ken haar als een bruisende persoonlijkheid. Iemand die de kar trekt en mensen energie geeft. Zij heeft een goed luisterend oor en oprechte interesse in mensen. En wat zo mooi is, is dat ze vanuit die interesse zoveel over mensen te horen krijgt. Vanuit die kennis verbindt zij vraag en aanbod. Waar anderen opgeven gaat Jeltine door! In haar werk dwingt ze dingen af en zet ze zaken naar haar hand. Ze is creatief in haar oplossingen en resultaatgericht. Een fijne, warme collega en voor klanten een waardevolle partner!

Ivo Schotanus
Business development & Sales - Effectus-HR

Jeltine is een super fijne recruitment business partner om mee samen te werken! Duidelijke verwachtingen over en weer, goede communicatie en de kennis van het vak maakt dat ze erg succesvol is in haar werk. De persoonlijke benadering is iets wat erg gewaardeerd wordt en door de interesse in zowel opdrachtgever als kandidaat zorgt ze ervoor dat de juiste match gemaakt wordt!

Megan Adam
HR Officer - TREK Bicycle

Al meer dan tien jaar werk ik samen met Jeltine. Jeltine is een echte verbinder, netwerker en professional die werkt vanuit haar hart. Jeltine haalt de essentiële zaken uit gesprekken en schroomt niet om direct te anticiperen. Jeltine voelt als geen ander haar opdrachtgevers, collega’s en medemens aan waardoor zeer waardevolle relaties ontstaan. Na alle jaren nog steeds superblij met onze samenwerking!

Kimm Stelwagen
Eigenaar - Flode - Strategische Bedrijfsontwikkeling

Je hebt recruiters en recruiters! Jeltine doet altijd nét een stapje verder . Ik heb de persoonlijke aanpak als zeer prettig ervaren! Gedreven en vol energie gaat ze voor een mooi resultaat! Een resultaat waar ik heel blij mee ben! Dankjewel Jeltine voor deze mooie samenwerking.

Marko A. Everts
Plantmanager - Mustad Hoofcare Group

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Website_Jeltine_Profielfoto

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jeltine Boomsma Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.