Judith Timmer-Westerveld

Recruitment Business Partner

Judith Timmer Header
Fygi_fotoJudith

Gespecialiseerd in

Actief in regio

De arbeidsbemiddeling is mij niet vreemd. Sinds 2002 ben ik actief in deze sector. In die tijd heb ik een behoorlijk netwerk van bedrijven en professionals opgebouwd in de maak- en procesindustrie. Energie en enthousiasme kenmerken mijn aanpak bij het delen van kennis en het leggen van de juiste verbindingen. Als ik waarde kan toevoegen, dan ben ik in mijn element.

Meedenken met organisaties doe ik graag. Ik deel mijn kennis over mijn vakgebied, luister aandachtig en stel kritische vragen om samen tot de juiste oplossing te komen. Ik sta erom bekend een uitdaging niet uit de weg te gaan, maar de schouders eronder te zetten om samen naar de beste oplossing te zoeken. Op deze manier kunnen we de samenwerking intensiveren en optimaliseren.

Woorden die mij passen zijn: communicatief sterk, deskundig, betrouwbaar, doelgericht en enthousiast. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik behandel en respecteer iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden. Eerlijk en oprecht, en dit alles met een goede dosis humor.

Judith Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Mijn doel? Onze samenwerking sterker maken door het vinden van de ideale match tussen organisaties en getalenteerde professionals. Dit wordt gerealiseerd door een perfecte balans te vinden tussen persoonlijk contact en de digitale wereld. Persoonlijk contact staat centraal in mijn benadering, ondersteund door social media, assessments en het krachtige FYGI-netwerk.

Mijn expertise komt tot uiting in het creëren van betekenisvolle connecties, het verbinden van mensen en het uitwisselen van kennis. Door het wederzijdse commitment kan ik waarde toevoegen en zit ik in mijn kracht.

Jij kunt rekenen op eerlijkheid, oprechtheid en directe communicatie, vermengd met humor. Dit zorgt ervoor dat we samen de beste oplossingen vinden voor jou.

Skills

Verbinden

Executive search

Onboarding

Netwerken

Sourcen/headhunten

Wervingscampagnes

Employer branding

Branches

Productie

Logistiek

Techniek

Office

Hr

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Judith is een zeer betrokken specialist op het gebied van personeelsbemiddeling. Ze is enthousiast, eerlijk, empatisch, betrokken en direct in haar communicatie. What you see is what you get! Al diverse malen heb ik van haar expertise gebruik mogen maken en dat heeft altijd geresulteerd in een positieve bemiddeling van top kandidaten die perfect matchen bij onze organisatie. Judith straalt uit dat ze passie heeft voor haar vak. Ze kenmerkt zich door haar professionele werkwijze, haar uitgebreide verdieping in het bedrijf, de cultuur en de kernwaarden van de organisatie waarvan ze de opdracht aanneemt. Ze heeft tijdens haar indrukwekkende carrière een groot netwerk opgebouwd waardoor ze altijd de juiste verbindingen weet te leggen.

Yvette van Eerd
Hr-manager - Van Geleuken Infra

Judith is een en al energie en enthousiasme! Ik heb Judith leren kennen in de beginperiode van mijn carrière en zij wist mij te plaatsen bij Moonen Packaging. Een schot in de roos! Haar organisatiebewustzijn, krachtige matchingskills en commerciële gedrevenheid zijn een zeer waardevolle combinatie. Als klant kon ik altijd op haar rekenen, afspraak is afspraak. De extra stap voor je zetten en meedenken in oplossingen. Ze heeft een groot empatisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer resultaatgericht met een gezonde dosis vastberadenheid. Judith is authentiek, integer en je zal, in welke opdracht dan ook kunnen rekenen op haar professionalisme.

Conny Henkens
Hr & office manager

Enthousiast, vrolijk, eerlijk, gedreven, ambitieus, proactief, deskundig en professioneel; dit zijn kwaliteiten die meteen bij mij omhoog komen als ik aan Judith denk. Bovenal is zij een prettige gespreks- en sparringpartner en een bijzonder fijn mens! Ik heb Judith zakelijk leren kennen ruim 15 jaar geleden en wij zijn elkaar in onze carrières nooit uit het oog verloren. We hebben hierdoor een hele prettige, vertrouwelijke en duurzame relatie weten op te bouwen, wat voor mij als hr-manager heel waardevol is. Door deze duurzame relatie, spreken we elkaars taal en heeft Judith niet veel nodig om snel aan de slag te gaan en waarde toe te voegen. Judith weet namelijk als beste met een goed luisterend oor, kritische blik en goede vragen een probleem om te zetten in een oplossing. Als het nodig is zet zij hierbij een stap extra. Om deze redenen werk ik zowel persoonlijk als ook zakelijk graag met haar samen aan verschillende recruitment en werving en selectie vraagstukken. Haar diensten kan ik daarom ten zeerste aan anderen aanbevelen.

Ilja Görtjes
Hr-manager - Mannesmann Precision Tubes The Netherlands BV

Ik heb Judith leren kennen vanuit mijn rol als head of supply chain management binnen de logistieke en technische industrie. Judith ontzorgde Merck Eyrise bij vacature vervulling op elk niveau, waarin ze meerdere collega’s, waaronder mijzelf, heeft gematcht met de ontwikkelwensen van Merck Eyrise. Haar kennis van ons bedrijf, de processen en onze behoeften weet ze zeer goed te verwoorden tijdens de selectie procedures. Tijdens mijn gesprekken spatte het enthousiasme ervan af, wat mij nog enthousiaster maakte dan ik al was. Gehouden intakes met kandidaten zijn volledig én op een leuke en persoonlijke manier, hierdoor zijn alle aangedragen kandidaten van hoog niveau waardoor we effectief en goed voorbereid gesprekken in gaan. Door haar enthousiasme en vakkundige manier van werken hebben we meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Judith, bedankt voor je inzet en toewijding. Voor nieuwe vacatures weten we je zeker weer te vinden.

Dave Bouma
Head of Supply Chain Management - Eyrise

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
Fygi_fotoJudith

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Judith Timmer-Westerveld Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.