Kendra Reingoud

Recruitment Consultant

Kendra-Header
kendra recruiter fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Tof dat je even de tijd neemt. Mijn naam is Kendra en als zelfstandig ondernemer richt ik mij voornamelijk op bulkwerving. Opgegroeid in een ondernemers gezin, dus al vroeg geleerd wat het is om aan te poten en het onderste uit de kan te halen.

Veel vacatures om in te vullen? Mooi want daar weet ik wel raad mee! Het analyseren, opstellen én uitvoeren van strategische plannen daar word ik namelijk vrolijk van. Voeg daar mijn netwerk aan toe en we hebben alle ingrediënten in huis om van jouw onlinecampagne óók een succes te maken.

Waar ik nog meer blij van wordt? Koffie! Het perfecte middel om kennis te maken en te zien wat ik voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel mij gerust. 06-160 332 97

Zo werk ik met jou samen.

Het ad hoc rennen en schakelen is wat ik het liefste doe en hierin ben ik dan ook succesvol gebleken. Zo dreigde een festival afgelopen zomer afgelast te worden, vanwege een groot aantal ziekmeldingen binnen de beveiliging. Door snel te schakelen binnen en buiten mijn netwerk, heb ik het personeelstekort weten aan te vullen zodat het evenement toch door kon gaan!

Zit jij omhoog met een personeelsprobleem, dan gaan we samen aan de slag om dit op een efficiënte en creatieve manier aan te pakken.

Voor opdrachtgevers

Mijn interesse gebied is breed te noemen en op het eerste gezicht niet geheel vanzelfsprekend, maar ik kan je vertellen dat het dé perfecte combinatie is. Ik heb het over de horeca, bouw, zorg en kinderopvang. De strategieën voor de één, met aanpassingen op persoonsniveau, is een onwijs sterke basis voor de andere branche. Een win-win! Doe hier dus je voordeel mee.

Is een situatie moeilijk onder controle te krijgen? Oplossingen bedenken en schakelen met anderen om tot het beste antwoord te komen dát kun je mij toevertrouwen. Zo heb ik in het verleden bij een beveiligingsorganisatie een opleidingsplan ontwikkeld en uitgewerkt waardoor jaarlijks de grootste instroom van professionals uit onze eigen academy kwam.

Successen boeken binnen employer branding geeft mij veel energie, omdat je er zoveel potentie ligt wat vaak verloren gaat. Laten we dat voorkomen! Van het selecteren van een medewerker die je in beeld wil brengen tot het maken van waardevolle content voor sociale media. Ik regel het samen met jouw team!

Voor de professional

Voor jou als professional kijk ik verder dan alleen het cv én is mijn doel het vinden van jouw beste baan! Geen match? Dan blijf ik graag met je in contact. En wanneer een vacature overeenkomt met jouw wensen, dan bellen we met elkaar. Dus ga ook zeker een vrijblijvend gesprek met mij aan! Leuk om je te ontmoeten.

Skills

Headhunten

Bulkwerving

Sourcen

Verbinden

Workflow voor opleidingen

Branches

Beveiliging

Klantcontact

Hospitality

Civiele techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
kendra recruiter fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Kendra Reingoud Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.