Kirsten van Stuijvenberg

Recruitment Consultant

Kirsten Header
Fygi_Kirsten

Gespecialiseerd in

Actief in regio

‘Life begins at the end of your comfort zone.’ Toen ik deze tekst in de zomer van 2019 voorbij zag komen wist ik het zeker, ik was toe aan verandering en wilde mezelf graag weer uitdagen!

Wat ik deed kon ik heel goed, maar wat als ik in een nieuwe omgeving geplaatst zou worden met andere mensen en frisse uitdagingen? Zou ik dan ook waarde kunnen toe voegen, kunnen verbinden en mensen blij maken? Het antwoord was JA, dat kan en wil ik! Met ruim 20 jaar werkervaring in de uitzendbranche ben ik januari 2020 gestart als zelfstandig ondernemer. Niet in mijn eentje aan de keukentafel, maar in vrijheid verbonden met Fygi. Grootste cadeau dat ik mezelf kon geven; ik mag het tofste vak van de wereld, recruitment uitoefenen op mijn manier.

Fygi_Kirsten

Zo werk ik met je samen.

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen samen grote stappen maakt in succesvol recruitment! Je hebt elkaar nodig om doelen te bereiken. Wederzijdse aandacht en luisteren naar elkaar zijn voorwaarden voor een goed inzicht in de wensen en verwachtingen.

Ik kan je ontzorgen, jouw vraagstuk oplossen of je proces verbeteren, zowel als recruiter als in de rol van interim hr-business partner. Ik ga de uitdaging graag aan. Daarbij zet ik mijn ruime ervaring, uitgebreide netwerk in. Met een enorme dosis energie & enthousiasme!

Skills

Headhunting

Recruitment Planning

Sourcing

Employer Branding Advies

Branches

Office

Finance

Sales

Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Kirsten heeft binnen a.s.r. het uitzendproces (van aanvraag tot start) onder handen genomen in nauwe samenwerking met onze leveranciers en het recruitmentteam van a.s.r. Dit heeft zij zeer goed gedaan. Ik heb Kirsten leren kennen als een stevige gesprekspartner, iemand met veel kennis rondom flexibele inhuur en vooral een zeer prettig en flexibel persoon. Ik zou haar zeker aanraden voor iedere klus op het gebied van recruitment.

Dries van der Jagt
Manager bij a.s.r. verzekeringen

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Fygi_Kirsten

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Kirsten van Stuijvenberg Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.