Kristel Frey

Recruitment Business Partner

Kristel Frey Header
FYGI_Profielfoto_Kristel

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Verbinden én bemiddelen. Het zit in mijn DNA. Sinds 2008 ben ik recruiter en heb ik mijn roeping gevonden. Mijn energielevel schiet namelijk de lucht in als ik de juiste connectie maak. Voor jou als professional zoek ik de beste baan en voor jou als opdrachtgever zoek ik de beste professional. Mijn kracht? Ik kijk verder dan werkervaring. Competenties zijn voor mij net zo belangrijk.

In 2019 ben ik gestart als ondernemer bij Fygi. Omdat ik mijn eigen koers vaar én mijn innerlijk kompas heb gevolgd, doe ik mijn werk met veel passie en plezier. Persoonlijk, creatief en eerlijk. Dat is hoe ik graag een samenwerking aanga.

Kristel-Header-Fygi.jpg

Zo werk ik met jou samen.

Mijn doel is de beste match maken tussen professional en opdrachtgever. Als professional gun ik jou jouw droombaan. Jouw ambities en drijfveren zijn voor mij van groot belang. Daartegenover gun ik jou als opdrachtgever het beste talent. Met al mijn kracht, vakkennis en persoonlijke touch pakken wij dit samen aan!

Mijn onderscheidend vermogen is werven over de grenzen van België en Nederland. “Grenzeloos werven” is hoe ik dat zelf ook wel noem. En daarbij komt meer kijken dan alleen recruitment. Met social media, assessments en de kracht van het Fygi Netwerk, ga ik voor iedereen zijn beste baan.

Skills

Onboarding

ATS Systemen

Sourcen / Headhunten

Employer Branding

LinkedIn

Teksten

Assessments

Branches

Office

Sales & Marketing

Executive posities

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Kristel draagt binnen Moonen Packaging bij aan ons belangrijkste kapitaal, namelijk de mens binnen onze organisatie. Als vakexpert is zij verantwoordelijk voor het werving en selectie proces waarbij zij nieuwe talenten voor onze organisatie aantrekt, werft en deze matcht met onze organisatie. Kristel haar kracht zit hem in het uitdragen van onze kernwaarden naar de kandidaat en deze matchen met zijn of haar competenties. Ze kijkt verder dan het cv, namelijk naar de competenties en capaciteiten van een persoon, zonder deze in een hokje te plaatsen op basis van het cv. Dit vinden wij als organisatie heel belangrijk en waardevol. Verder denkt Kristel continu mee met onze organisatie op HR vlak en volgt ze actief nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze is een waar verlengstuk voor onze HR afdeling en een ambassadeur voor onze organisatie!

Anouk Veenstra
HR Advisor - Moonen Packaging

Met plezier schrijf ik een spontane aanbeveling voor de zeer gedreven Kristel. Via een collega van mij ben ik in contact gekomen met Kristel. Op dat moment waren wij al zeer, zeer lang op zoek naar een productiemanager. Vanaf het eerste gesprek werd mij zeer duidelijk dat Kristel een zeer sterk profiel kan schetsen van de kandidaat die we zochten. Zij heeft enorm goed weten in te schatten welke kandidaat wij zochten. Ook de vacature die zij hiervoor had uitgeschreven gaf al zin om voor de functie te solliciteren. Daarna een perfecte opvolging en een zeer snel resultaat. Wij hadden reeds enorme kosten gemaakt bij een ander selectiebureau maar hebben toch voor de kandidaat gekozen die Kristel ons heeft aangebracht. Kortom, prettige, correcte, professionele en persoonlijke samenwerking! Op naar de volgende eventuele samenwerking! Ook de no cure no pay formule is hierin zeker een pluspunt. (Ook dat kan bij bepaalde selectiebureaus een nadeel hebben dat men wat losser omgaat in de screening van kandidaten maar dat hebben wij zeker bij Kristel niet ervaren!)

Johan Nys
Business Unit Manager Roosen Laser & Welding - Roosen Industries

Een meerwaarde, zonder twijfel. Ik heb de hulp van Kristel ingeroepen om onze medewerker-eis en onderscheidend wervingsbeleid onveranderd te kunnen blijven invullen in deze nieuwe ontwikkelde markt. Kristel werkte voor mij als een verlengde collega om mij te ondersteunen met de werving en selectie van drie organisaties. Ze begreep al snel de eigen aanpak en nam deze over. Ook wist ze de diversiteit en complexiteit van de drie verschillende bedrijven snel eigen te maken. Van tevoren heb ik met haar mijn wensen doorgesproken en Kristel heeft zich volledig aangepast op mijn manier van werken en echt maatwerk geleverd. Haar kun je de naam van je bedrijf toevertrouwen, bovendien is ze flexibel en denkt ze steeds mee met alle stakeholders (de organisatie, HR, de leidinggevenden en op nummer 1 de professional) . Met haar meer dan tien jaar ervaring brengt ze een groot netwerk met zich mee, maar ook een enorme kennis. Alsook professionele werving- en selectiemiddelen en tips om professionals nog beter te bereiken.

Conny Hekens
Human Being Manager - Reynaers, Roval en Agentor

Ik heb Kristel een aantal jaren in mijn team mogen hebben. Met ervaring van de (Belgische) arbeidsmarkt is ze in mijn team terecht gekomen. Met de basiskennis die ze van de Nederlandse wetgeving / arbeidsmarkt had, heeft ze zich vrij snel de materie eigen gemaakt. Daar waar kennis ontbrak, zorgde ze ervoor dat ze de kennis ging verzamelen, zodat ze hier uiteindelijk over beschikte. Kristel heeft van nature het "gun" effect, als zij met een klant / prospect in gesprek raakte, dan was dit succes verzekerd. Kristel is een doorzetter, gedreven en vooral sociaal vaardige dame. Als Kristel ergens haar tanden in zet / haar commitment voor geeft, dan weet je zeker dat het gerealiseerd gaat worden.

Judith Timmer
Vestigingsmanager - Manpower

Ik ken Kristel al geruime tijd, en ben zeer blij met haar persoonlijke betrokkenheid en pro-actieve werkwijze. Ze begrijpt wat ik zoek, en weet dat te vertalen naar de juiste persoon of actie. De samenwerking verloopt professioneel en soepel.

Kim Goutier
HR Executive - Mademoiselle Desserts

Kristel is een super recruiter! Ik heb veel van haar mogen leren en heb altijd met plezier met haar samengewerkt. Ze is professioneel, denkt mee en blijft altijd positief!

Camilla Tang
Senior HR & Talentscout consultant

Ik heb Kristel verder leren kennen tijdens haar opdracht bij Farm Frites. Haar werking raad ik ten zeerste aan. Gebeten door rekrutering, degelijke kennis van de markt en een passie voor mensen onderscheiden haar werking van anderen. Keep up the good work Kristel!

Wout Ras
Recruitment Business Partner

Kristel is heel gedreven in haar werk, dit blijkt onder ander uit het feit dat ze zo ver is gekomen in de intercedent van het jaar verkiezing in 2013. Als ze een klant commitment geeft wat betreft het invullen van een vacature dan zet ze alles op alles om er voor te zorgen dat de juiste kandidaat gevonden wordt. Verder is Kristel sociaal vaardig, ze maakt gemakkelijk nieuwe contacten op bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst. Kristel is een gezellige, meelevende en collegiale meid om mee samen te werken!

Inge van Ijzendoorn
Senior corporate recruiter - Dichterbij

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Profielfoto_Kristel

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Kristel Frey Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.