Marjolein Touber

Recruitment Business Partner

Marjolein
FYGI_Marjolein_1-4

Gespecialiseerd in

Actief in regio

De wereld verandert. We worden steeds digitaler, maar we vergeten soms de persoonlijke aandacht en benadering. Waarom geen goede combinatie maken? Dat is nu precies wat ik doe! Vanuit een professioneel oogpunt en met oprechte interesse verbind ik professionals en organisaties met als doel happy werkgevers en werknemers.

Uitgebreid netwerk
Ik zit al jaren in het vak van recruitment. Daardoor heb ik veel ervaring met werven voor mkb-bedrijven, non-profit organisaties en multinationals. Gecombineerd met de recruitment marketing tools van Fygi, kan ik je als zelfstandig Recruitment Business Partner een totaalpakket bieden. Zo help ik je die ene nieuwe, onvindbare medewerker te vinden.

Daarbij kijk ik ook sterk naar de cultural fit: past iemand binnen de organisatie? Dat is ook vaak een van de redenen dat opdrachtgevers (en professionals!) bij mij terugkeren. Ik verdiep me echt in beide partijen en kan op basis daarvan een duurzame zakelijke relatie realiseren. Tevens denk ik graag mee over het verder ontwikkelen van je interne organisatie door de focus te leggen op in- en doorstroom, retentiemanagement en on- en offboarding.

Desiree en Marjolein

Voor professionals
Daarnaast ga ik graag met jou als professional in gesprek over jouw loopbaan. Dat kan zijn binnen je huidige werksituatie of we kijken samen naar de mogelijkheden daarbuiten. Daarbij: (loopbaan)ontwikkeling blijft altijd. Stilstaan is geen optie, want ‘de wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt’.

Landelijk netwerk
Ik ben zelf met name actief in regio Randstad en midden Nederland. Om jou nog beter te faciliteren, werk ik regelmatig samen met Desiree van den Brand. Ook zij werkt als zelfstandig Recruitment Business Partner en haar werkgebied is meer op het Zuiden en Oosten van het land gericht. Samen staan we bekend om onze professionele, transparante en realistische wervingsmethodiek en met deze samenwerking kunnen wij landelijk altijd iets voor jou betekenen.

Mail, bel of app je mij?
Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of ben je zelf toe aan verandering? Laten we in contact komen. Ik bespreek graag de mogelijkheden! Mail, bel of app je mij?

Skills

Headhunting

Loopbaancoaching

Sourcing

Branches

Human Resources

Communicatie

Sales & Accountmanagement

Facilitair

Office

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Marjolein is een prettige gesprekspartner. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet wat ze hoort goed te vertalen naar een plan van aanpak. Alle door haar gecoördineerde wervingscampagnes waren voor ons succesvol: professionals die erg goed in het zoekprofiel passen. Ze is resultaatgericht, maar bovenal een fijn mens om mee samen te werken.

Ilse van Leeuwen
Senior P&O adviseur bij Dubois+ co registeraccountants

Marjolein heeft me als recruiter maar liefst drie keer perfect geholpen in de laatste 10 jaar. Ik was zo onder de indruk van haar capaciteiten dat ik haar zelfs een vaste baan heb aangeboden, maar ze was zo verstandig zelfstandig verder te gaan. Van harte aanbevolen dus!

Willem Middelkoop
Founder & CEO Commodity Discovery Fund

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Marjolein_1-4

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Marjolein Touber Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.