Martine de Munk

Recruitment Consultant

Martine de Munk Header
Martine zzp fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

In 2008 ben ik begonnen in de hr-dienstverlening. Ik heb altijd aan de bureau zijde gezeten. Hierdoor heb ik geleerd om te werven voor verschillende opdrachtgevers. Door de diversiteit in opdrachten en culturen binnen organisatie heb ik ervaren om breder naar professionals te kijken. Ik ben mij gaan verdiepen in waar de kwaliteiten van een professional liggen en ik ben gaan kijken in welke bedrijfscultuur de professional goed tot zijn recht komt. Door deze ervaring heb ik geleerd om verder te kijken dan een cv en functieprofiel. Door mijn oprechte interesse, het durven doorvragen ben ik in staat om die ene juiste persoon te vinden. Om echt te doen wat ik leuk vind en ook opdrachtgevers en professionals de tijd te geven die zij verdienen heb ik besloten om dit voor mijzelf te doen. Geen targets geen vergaderingen… Nee, tijd maken voor opdrachtgevers en professionals waar het om draait. Mensen met elkaar in contact brengen uit interesse en niet omdat het moet.
Door mijn ervaring aan de bureauzijde en de verschillende projecten die ik in het verleden heb gedaan, besloot ik om als interim recruiter aan de slag te gaan. Ik werk graag projectmatig en ik maak een nieuwe omgeving mij snel eigen. Daarnaast zorg ik altijd voor een goede afronding in het project. Dus heb jij als MKB’er een piekmoment in de werving of heb jij een recruitmentplan nodig dan kom ik graag met jou in contact! Daarnaast help ik MKB bedrijven graag voor een werving en selectie opdracht. Mijn expertise zit in de commerciële rollen en hr-functies.

Zo werk ik met jou samen.

Niks is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. De dynamiek tussen vraag en aanbod vind ik een heerlijk spel. Hoe kan ik helpen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen? Ik doe dit graag samen met mijn opdrachtgevers en professionals. Hoe vinden wij nou wel de droom professional of ideale werkgever? Door net verder te kijken dan het cv en functieprofiel.
Wat moet er écht gedaan worden en wat wil iemand daadwerkelijk doen. Door hiernaar te luisteren is het uiteraard mogelijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Als interim recruiter help ik graag MKB-bedrijven aan de juiste mensen en help ik graag mee aan een recruitmentproces. Mijn specialisme zit in het vinden van de juiste sales professionals of hr-professionals.
Skills

Recruitment planning

Employer branding

Headhunting

LinkedIn

Netwerken

Branches

Office

Sales

Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Martine zzp fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Martine de Munk Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.