Meisha Rossen

Recruitment Business Partner

Meisha Header
Meisha_Recruiter_FYGI-1

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en met elkaar samenwerken is succes! Ik vind mijn uitdaging in het aangaan van langdurige relaties en het bieden van de beste, persoonlijke en gerichte recruitment hulp voor al mijn relaties, klanten en professionals. Door met mij samen te werken, investeer je niet alleen in een recruiter, maar in een partner die zich inzet voor het succes van jouw organisatie.

Ik ken de doelgroep. IT’ers zijn een latente doelgroep die veel berichten ontvangen vanwege de hoge vraag naar hun vaardigheden. Om met hen in contact te komen, moet je je onderscheiden. Dit is precies waarin ik gespecialiseerd ben. Hoewel sommige IT’ers minder sterk zijn in communicatie, helpt mijn expertise in duidelijke, beknopte communicatie en geduld om effectief met hen te communiceren. Daarnaast begrijp ik hoe ze het liefst benaderd willen worden. Je kunt mij dus met een gerust hart inzetten voor het vervullen van jouw vacatures!

Meisha Rossen Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Vanaf het moment dat ik in 2014 mijn reis in IT recruitment begon, heb ik altijd geloofd in een proactieve en resultaatgerichte aanpak. Door mijn vermogen om mijzelf snel aan te passen en werk eigen te maken, kan ik continue inspelen op de wereld van recruitment. Deze flexibiliteit stelt me in staat om zelfs in de meest veranderende omstandigheden de beste resultaten te behalen.

Samenwerking staat centraal in alles wat ik doe. Ik geloof dat de beste oplossingen voortkomen uit actieve samenwerking, waarbij ik altijd op zoek ga naar manieren om met zowel opdrachtgevers als professionals te werken. Deze samenwerkingsgerichte benadering heeft me geholpen om diepe en betekenisvolle relaties op te bouwen in de IT-sector.

3 voordelen wanneer je met mij samenwerkt

  • Marktkennis: Door mijn jarenlange ervaring in de IT-sector ben ik goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit stelt me in staat om snel te reageren op veranderende marktbehoeften en de beste talenten te identificeren
  • Recruitment Marketing Expertise: Naast traditionele recruitment, breng ik ook kennis van recruitmentmarketing. Dit betekent dat ik innovatieve strategieën gebruik om het beste talent aan te trekken, zelfs als ze niet actief op zoek zijn.
  • Klantgerichte Benadering: Ik begrijp dat elke organisatie uniek is. Daarom pas ik mijn strategieën aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat we samen het beste talent kunnen aantrekken en behouden.

 

Met mijn vrolijke en oprechtheid in mijn benadering, gecombineerd met mijn commerciële en mensgerichte focus, sta ik klaar om voor jouw bedrijf het verschil te maken. Wil je in gesprek? Ik maak graag kennis met je om jouw vraagstuk te bespreken.

Skills

Sales gesprekken

Branchekennis en netwerk van IT

Netwerk opbouwen en behouden

Ambassadeur van jouw bedrijf

Content creatie

Branches

IT

MKB, start-up en scale-up

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Whenever I have a resource requirement whether that be permanent or contractor then Meisha is the first person I contact. She has delivered high quality candidates time and again which enables me to concentrate my time on other areas. From our first meeting she took the time to listen to our requirements and what we expect from the candidates, she asked the right questions, did her homework and produced top quality results. I would have no hesitation whatsoever in recommending Meisha to anyone seeking her professional services.

Paul Townsend
Sr. Manager Data Interconnect

Ik heb Meisha leren kennen als een toegewijde accountmanager. Die een stapje extra zet voor de organisatie en het personeel wat daar geplaatst is. Zij heeft mij waardevolle ervaring kunnen geven die ik nu kan toepassen in mijn huidige functie.

Roxanne Meijer
Capacity Planner

Meisha is an excellent recruiter, a great professional but she’s also very nice, friendly and honest as a person. She gives you the feeling that she’s that bridge between you and the customer making sure that your employment goes as smooth as possible for all parties involved.

Erkan Tanribilir
Cloud Architect

Mijn eerste kennismaking met Meisha was buitengewoon verfrissend. Vanaf het allereerste contact merkte ik haar oprechte interesse in mijn organisatie en de vacature die we wilden vervullen. Ze nam de tijd om te luisteren naar onze specifieke behoeften, niet alleen wat betreft de vereiste vaardigheden, maar ook met betrekking tot de bedrijfscultuur en de lange termijn doelen van ons bedrijf. Na het vaststellen van onze behoeften, ging Meisha doelgericht op zoek naar geschikte kandidaten. Haar netwerk en expertise op het gebied van werving bleken van onschatbare waarde te zijn.

Richard Zwiers
eigenaar Cyberpeak

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Meisha_Recruiter_FYGI-1

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Meisha Rossen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.