Rick van Regteren

Recruitment business partner

Rick Fygi zzp header
Rick van Regteren Fygi zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi, ik ben Rick

Met een achtergrond in zowel de uitzendbranche als in werving en selectie, heb ik ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder Finance, Sales en Marketing.

Wat mij echt drijft in mijn rol als recruiter is het verbinden van mijn netwerk. Het is mijn passie om de perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en professionals. Of het nu gaat om iemand die op zoek is naar een beter passende uitdaging, een grotere ambitie nastreeft, of zijn of haar dromen wil verwezenlijken, ik geniet ervan om deze verbinding te leggen met opdrachtgevers die behoefte heeft aan kwaliteit en capaciteit binnen het team.

Mijn expertise ligt voornamelijk in het domein van headhunten en sourcing. Door gebruik te maken van mijn uitgebreide branchekennis en mijn netwerk, ben ik in staat om snel en kwalitatief resultaten te leveren. In plaats van simpelweg cv’s door te schuiven geloof ik in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom zet ik me in voor een grondige screening en selectieproces om ervoor te zorgen dat elke voorgestelde kandidaat voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.

Rick_Fygi_Liggend

Zo werk ik met jou samen

Mijn persoonlijke benadering van recruitment draait om het vinden van de beste match voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Ik geloof in het belang van het creëren van win-win situaties waar beide partijen zich gewaardeerd en gehoord voelen.

Het werken met mij levert opdrachtgevers snelheid en kwaliteit op in het wervingsproces. Daarnaast breng ik creativiteit, openheid en een hoge mate van bereikbaarheid mee, waardoor we samen effectief kunnen werken aan het vinden van de ideale kandidaat. Ik zeg expres “samen”, omdat het vinden van de juiste kandidaat alleen lukt met de juiste input en samenwerking van en met een opdrachtgever. Door nauw samen te werken kunnen we een dieper inzicht krijgen van de vereisten voor de functie en de cultuur van het bedrijf. Dit leidt tot een beter afstemming voor de kandidaten en een hogere kans op succesvolle match.

Ik help organisaties te groeien met kwalitatieve matches die overtreffen aan hun verwachtingen.

Skills

Headhunten en sourcing

Branchekennis

Snelheid en kwaliteit

Communicatie

Selectie- en screeningsvaardigheden

Branches

Finance

Marketing

Sales

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp hr professionals. Zo weet je zeker dat je voorop loopt.

Training & coaching

Jouw Fygi hr professional is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Nieuwe tools & technologie

Hr professionals van Fygi gebruiken moderne tools.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Rick van Regteren Fygi zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Rick van Regteren Recruitment business partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.