Roos Strating

Recruitment Business Partner

Roos Strating Header
Roos

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Energiek, doelgericht en gedreven. Mijn drie kernwoorden heb je te pakken. Met mijn open, eerlijke en vrolijke houding ga ik er altijd 100% voor. What you see is what you get. Dat pas ik toe in mijn werkzaamheden als recruiter. Continu ben ik op zoek naar het ”kwispelend staartje” (de passie en enthousiasme voor je vak) voor jou als opdrachtgever of professional.

Met mijn vernieuwende en oplossingsgerichte blik kijk ik naar de match tussen jou als opdrachtgever en professional. Een duurzame samenwerking tussen beide partijen vind ik het allerbelangrijkste. Daarom ga ik écht het gesprek aan… met als doel: iedereen zijn beste baan! Want werkgeluk is ontzettend belangrijk! Dat gun ik jou ook!

Roos

Zo werk ik met jou samen.

Ik heb ervaring in verschillende branches, hierdoor heb ik een brede blik op recruitment. Mijn specialisatie zit hem in het recruiten, opleiden en coachen van recruiters en hr-professionals. Maar daarnaast sta ik ook open voor andere functies en doelgroepen.

Wat ik kan betekenen voor jou als opdrachtgever?
Samen kijken we naar het probleem. Zoek je puur een recruiter voor het bedrijf of laat je mij graag meekijken naar het recruitmentproces? Alles is mogelijk! Ook ben ik goed in marketing, want recruitment is marketing! In samenwerking met Fygi kan ik jou helpen met de job marketing en employer branding. Heb je een recruiter via mij aangenomen? En heeft hij/zij wat hulp nodig? Ik sta altijd klaar om hem/haar op te leiden en te coachen.

Wat kan ik betekenen voor jou als professional?
We gaan samen, vrijblijvend, op zoek naar jouw kwispelende staart door jouw werkgeluk meer betekenis te geven. Hierbij zet ik zowel mijn netwerk als mijn kennis en ervaring als recruiter, leidinggevende en hr-professional in. Met als uitgangspunt; van mens tot mens.

De tijd van je leven is nu. Geniet
Ik ben deze reis begonnen, omdat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan als recruitmentlead merkte dat de vraag bij bedrijven meer zat in kennis en kunde in recruitment. Veel bedrijven hebben wel de mensen voor de plek, maar niet de vakkundigheid in huis om ze volledig op te leiden. Daarnaast merkte ik dat veel recruiters uit het vak gaan, omdat ze uitgeleerd zijn binnen het bedrijf waar ze werken en klaar zijn met het commerciële karakter van recruitment. Maar recruitment is zoveel meer dan dat! In mijn ogen het gaafste vak dat er is! Tijd om mijn passie, kennis en kunde over te dragen en om iedereen weer te enthousiasmeren voor recruitment!

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunten

Sourcen

Employer Branding

Loopbaancoaching

Opleiden recruiters

Branches

Recruitment

Sales

Marketing

HR

Office

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Samenwerken met Roos is echt nooit saai. Als haar bekende “staart kwispelt” gaat ze er voor. En hoe? Vol passie, met een duidelijke missie en professionaliteit vaart ze haar eigen koers. Of het nu gaat om het invullen van de vacatures zelf, het proces daarachter, de journey of het opleiden van recruiters. Deze dame neemt het heft in eigen handen en ontzorgt je als opdrachtgever. En de eigen baksels die daarmee gepaard gingen, zijn een kers op de taart. 😉

Astrid Kamphorst
HR Manager, Covebo

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Roos

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Roos Strating Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.