Ruben van den Bosch

Recruitment Business Partner

Ruben Header
Ruben zzp Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruitmentspecialist met een ondernemende instelling, ben ik gepassioneerd door het aantrekken van toptalent in de IT-sector en beschik ik over diepgaande branchekennis. Mijn motto is simpel: “Gas erop!” Ik hecht waarde aan openheid, enthousiasme en resultaat, wat zich vertaalt in mijn werkwijze waarbij ik uitdagingen aanga en risico’s durf te nemen om de perfecte kandidaten te vinden.

Met meer dan 5 jaar ervaring, inclusief het succesvol plaatsen van meer dan 200 professionals in de IT-sector, blijf ik overtuigd van mijn vermogen om waarde toe te voegen. Mijn persoonlijke benadering en vastberadenheid om resultaten te behalen zijn kenmerkend. Ik ben gespecialiseerd in het vinden van schaars talent en hen te begeleiden naar nieuwe en uitdagende kansen. Ik geloof sterk in hard werken en vastberadenheid als de sleutels tot succes in bijna elk aspect van het leven, principes die ik dagelijks toepas in mijn werk als recruiter.

Ruben Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Ik help je in de zoektocht naar talent dat niet alleen voldoet aan de technische eisen, maar ook naadloos past binnen de cultuur van je organisatie. Dit leidt niet alleen tot het behalen van je bedrijfsdoelen, maar ook tot een duurzamere relatie tussen jou als werkgever en jouw werknemers.

Werken met mij als recruiter biedt opdrachtgevers meerdere voordelen. Je kunt vertrouwen op mijn diepgaande kennis van de IT-sector, waardoor ik snel de juiste professionals kan identificeren en screenen. Deze professionals beschikken niet alleen over de vereiste technische vaardigheden, maar passen ook bij de bedrijfscultuur en de langetermijndoelen van jouw organisatie.

Mijn ervaring & expertise
Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt met nationale en internationale Key Accounts. Ik hanteer een 360-graden aanpak om duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als professionals te onderhouden. Mijn specialisaties liggen binnen software development, business intelligence, data analytics, IT-consultancy, IT security en DevOps. Mijn aanpak omvat:

✔️ Het opbouwen van sterke klant- en kandidatennetwerken
✔️ Het identificeren van ideale matches
✔️ Het ontwikkelen van strategieën in nauwe samenwerking met opdrachtgevers

Daarnaast ben ik zeer bedreven in het hele wervingsproces, inclusief cv-screening, onderhandelingen, Boolean search en marktanalyse.

Klaar om jouw recruitment naar een hoger niveau te tillen? Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunting

Recruitment

Branchekennis IT

Procesbegeleiding

Selectie- en screeningsvaardigheden

Branches

IT

Software development

Business intelligence

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Ruben zzp Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Ruben van den Bosch Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.