Ruben van den Bosch

Recruitment Business Partner

Ruben Header
Ruben_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruitmentspecialist ben ik gespecialiseerd in het aantrekken van toptalent in de IT-sector en heb een diepgaande branchekennis. Mijn vermogen om me aan te passen aan verschillende situaties draagt bij aan een soepele en productieve samenwerking.

In mijn vorige baan heb ik een gloednieuw team uit de grond gestampt, met succes. Ik ben ervan overtuigd dat hard werken en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes in bijna elk aspect van het leven. Talent mag dan wel een voorsprong geven, maar het is de bereidheid om onvermoeibaar te werken, te blijven leren en groeien die uiteindelijk de meest indrukwekkende resultaten opleveren. Hard work beats talent. Bij elke opdracht zet ik mij voor 100% in en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat.

Ruben Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Ik help je in de zoektocht naar talent dat niet alleen voldoet aan de technische eisen, maar ook naadloos past binnen de cultuur van je organisatie. Dit leidt niet alleen tot het behalen van je bedrijfsdoelen, maar ook tot een duurzamere relatie tussen jou als werkgever en jouw werknemers.

Werken met mij als recruiter biedt opdrachtgevers meerdere voordelen. Je kunt vertrouwen op mijn diepgaande kennis van de IT-sector, waardoor ik snel de juiste professionals kan identificeren en screenen. Deze professionals beschikken niet alleen over de vereiste technische vaardigheden, maar passen ook bij de bedrijfscultuur en de langetermijndoelen van jouw organisatie.

Mijn ervaring & expertise
Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt met nationale en internationale Key Accounts. Ik hanteer een 360-graden aanpak om duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als professionals te onderhouden. Mijn specialisaties liggen binnen software development, business intelligence, data analytics en IT-consultancy. Mijn aanpak omvat:

✔️ Het opbouwen van sterke klant- en kandidatennetwerken
✔️ Het identificeren van ideale matches
✔️ Het ontwikkelen van strategieën in nauwe samenwerking met opdrachtgevers

Daarnaast ben ik zeer bedreven in het hele wervingsproces, inclusief cv-screening, onderhandelingen, Boolean search en marktanalyse.

Klaar om jouw recruitment naar een hoger niveau te tillen? Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunting

Recruitment

Branchekennis IT

Procesbegeleiding

Selectie- en screeningsvaardigheden

Branches

IT

Software development

Business intelligence

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Ruben_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Ruben van den Bosch Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.