Shane van der Laan

Recruitment Consultant

FYGI-5

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Welkom. Ik ben sinds 2019 werkzaam als freelance technisch recruiter. En heb jaren ervaring in de bemiddeling van technische kandidaten, voornamelijk in elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, metaaltechniek en alle aanverwante technieken.

Zo werk ik met jou samen.

Door mijn eigen technische kennis en meerdere jaren ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, ben ik een goede gesprekspartner voor klanten en kandidaten. Hierdoor ben ik in de mogelijkheid om de juiste link te leggen tussen de kennis en kunde van een kandidaat en de vraag van de klant.

Ik richt me voornamelijk op latent werkzoekenden die ik bemiddel naar een nieuwe op basis van werving en selectie. Daarnaast heb ik nog een tweetal andere diensten, ik ben in te huren als interim recruiter en ik verzorg complete Talent Targeting campagnes, waarbij voor een specifieke vacature een campagne wordt opgezet om latent werkzoekenden te bereiken.

Mijn skills en expertise

Skills

Sourcing

Wervingscampagnes

Headhunten

Branche

Techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Al bijna 8 jaar heb ik een zeer prettige samenwerking met Shane van der Laan. In de loop van de jaren heb ik bij verschillende organisaties als HR adviseur gewerkt en altijd wist ik Shane te vinden als ik op zoek was naar technische toppers. Shane is prettig in de omgang, heeft een groot netwerk maar bovenal luistert goed naar wat de klant wilt en naar op zoek is. De klant ontzorgen van recruitment op een snelle en adequate wijze is waar Shane van der Laan voor staat!

Anjenie Sidhoe
Senior HR Generalist - Cummins Inc.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI-5

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Shane van der Laan Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.