Stefan Mensink

Recruitment Business Partner

Stefan_Recruiter_FYGI-200x200

Gespecialiseerd in

Actief in regio

En samen met mijn vriendin en 2 kinderen woon ik in het mooie Oosten van het land, in Denekamp. De afgelopen jaren ben ik in verschillende branches werkzaam geweest, denk hierbij aan de (civiele)techniek, office, transport en logistiek. Daarnaast heb ik samen met mijn partner ook nog een eigen (herenmode)zaak. Hierdoor snap ik als geen ander waar je als eigenaar/hiring manager tegenaan loopt. Omdat het vervullen van vacatures steeds lastiger is en je huidige personeel extra stappen moet zetten heb je iemand nodig die je hierin ondersteunt.

Samen met de nieuwste technieken en het netwerk van Fygi wil ik je hier graag bij helpen. In een real life gesprek brengen we jouw vraagstuk in kaart en neem ik je mee in mijn werkwijze.

 

Zo werk ik met jou samen.

Als recruiter is mijn belangrijkste doel om een brug te bouwen tussen talent en kansen. Ik begrijp dat elke organisatie uniek is en dus specifieke behoeften heeft, dus ik neem de tijd om jouw bedrijf en cultuur echt te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat ik de best mogelijke match kan maken tussen jouw behoeften en de kandidaten die ik jou voorstel.

Dagelijks struinen diverse uitzendbureaus en headhunters het internet af naar geschikte kandidaten. Vaak wordt er in dezelfde vijver gevist en krijgen de kandidaten meerdere aanbiedingen. Door middel van een uitgebreide arbeidsmarktrapportage en marketingcampagnes zijn we in staat om de juiste kandidaat naar ons toe te laten komen. Met mijn ervaring haal je een ervaren business partner in huis. Naast actief searchen en headhunten, weet ik de processen binnen jouw organisatie slim te optimaliseren.

Meerwaarde FYGI
Het recruitmentproces verandert zó snel, dit is voor de meeste bedrijven niet bij te houden. Vanuit Fygi is er een team aan specialisten die dagelijks bezig zijn om de nieuwste en meest geavanceerde software te implementeren voor ons. In totaal hebben we zo’n 12 verschillende programma’s tot onze beschikking. Wist je dat jouw vacatures op meer dan 15 jobboards worden doorgeplaatst? Ik ga net zo lang door tot dat we de juiste match vinden. Het verbinden van mensen aan vacatures geeft mij energie, laat mij daarom jouw vacatures vervullen.

Snel schakelen en goede stakeholdermanagement, vind ik belangrijk. Start onze samenwerking vandaag nog door de 1e stap te zetten. Contact mij voor het maken van een afspraak, dan drinken we binnenkort samen een bak koffie.

Skills

Headhunten

Sourcen

Doelgroependata

LinkedIn-expert

Sterke sparpartner

Branches

Techniek

Office

Logistiek

Transport

Bouw

Software (ict)

(detail)Handel

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Stefan_Recruiter_FYGI-200x200

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Stefan Mensink Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.