Vincent van Rees

Recruitment Business Partner

Vincent_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Stel je voor: je werkt samen met een recruitment business partner die niet alleen de juiste professionals kan vinden, maar ook een partner is die jouw bedrijfscultuur begrijpt, strategisch denkt en waarde toevoegt aan het gehele wervingsproces.

Als zelfstandig recruiter houd ik mij bezig met het binden en boeien van talenten aan jouw bedrijf. Mijn uitstekende sociale vaardigheden stellen me in staat om snel en oprecht contact te maken, terwijl mijn ervaring in de consultancywereld me heeft getraind om kritische vragen te stellen en door te vragen. Omdat ik geloof dat mensen het verschil maken, ben ik enthousiast, doortastend en maak er mijn missie van om de juiste match te vinden voor mijn opdrachtgevers.

Zo werk ik met jou samen.

Ik verbind analytische consultants en adviseurs aan ambitieuze bedrijven. Wat zijn dan ambitieuze bedrijven? Goed werkgeverschap is méér dan alleen het bieden van een baan. Het gaat om het creëren van een werkomgeving waarin professionals hun volledige potentieel kunnen benutten, erkenning krijgen en impact kunnen maken.

Zit jij omhoog met een werving en selectie opdracht? Dan kun je een uitgebreide intake met meerdere collega’s verwachten en het maken van een persona, alvorens ik aan de slag ga met de vacaturetekst, marketing en searchen. Ik ga namelijk voor de perfecte culturele fit! Voor interim-opdrachten werk ik graag met het principe define – design – develop. Eerst moet de uitdaging duidelijk worden afgebakend voordat we beginnen met het project.

Mijn expertise ligt in het aantrekken van de nieuwe generatie millennials en Gen Z. Om als werkgever aantrekkelijk te zijn en te blijven voor deze (nieuwe) groep medewerkers is het belangrijk om hen te begrijpen. Daar help ik je bij!

De 5 pijlers die jij al hebt óf waar je direct aan wil bouwen:

1. Modern leiderschap. Medewerkers krijgen een bepaalde mate van vrijheid en flexibiliteit waar en hoe ze werken. Dit betekent dus ook in samenspraak kijken welke werkzaamheden een medewerker het beste ligt. Het resultaat? Een boost aan intrinsieke motivatie en dus ook productiviteit.

2. Coachende leiderschapsstijl vanuit het management. Er wordt transparant en proactief gecommuniceerd over verwachtingen en kansen in de organisatie. Wederzijdse feedback, erkenning en waardering wordt gegeven.

3. Ontwikkelingsmogelijkheden. Deze serieus nemen en niet alleen voor het behalen van certificaten. Er moet ook ruimte zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

4. Agenda of plan van aanpak voor diversiteit & inclusie. Teams met verschillende achtergronden en perspectieven zijn de sleutel tot innovatie en succes.

5. Well-being actief promoten. Flexibele werkschema’s en voldoende tijd om op te laden na drukke werkweken, zijn essentieel voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Heb jij een mooie uitdaging op de plank liggen waar je niet uitkomt? Bel mij gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik ontmoet je graag online, zodat we jouw recruitmentuitdaging in kaart kunnen brengen.

Mijn skills en expertise

Skills

Recruitment van a tot z

Candidate experience

Persona mapping

Behoeftes van de nieuwe generatie

Procesoptimalisatie

Branches

Consultancy

Research

Duurzaamheid

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van een opdrachtgever

Vincent heeft een “can-do” mentaliteit en ziet altijd mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast is hij creatief en denkt hij op strategisch niveau, waardoor Vincent een fijne sparringpartner is. In ons team heeft hij veel gebracht voor het optimaliseren van ons L&D programma en het aanscherpen van communicatieprocessen. Kortom: een creatieve en strategische consultant die een fijne sparringpartner is!

Marleen Verweij
Co-founder Sweet Spot Abroad

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Vincent_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Vincent van Rees Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.