Wayne Janssen

Recruitment Business Partner

Wayne zzp fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk om via deze weg alvast kennis te maken. Inmiddels heb ik ruim 8 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Als recruitment business partner help ik bedrijven in de techniek en productie. Met name in de machinebouw heb ik veel werkervaring opgedaan. Met mijn soft skills weet ik gemakkelijk met de doelgroep in gesprek te gaan en nieuw talent te vinden en binden aan bedrijven.

Ik ben altijd bezig ook in mijn vrije tijd. Zo boks ik twee keer per week, doe aan voetballen én leuke dingen ondernemen met mijn gezin. Betrokkenheid, gezondheid en doorzettingsvermogen staan voor mij centraal in het leven. Dit zie je ook terug in mijn werkwijze.

Zo werk ik met jou samen.

Tegenwoordig zijn ontzettend veel profielen schaars en kost het je veel moeite om nieuwe medewerkers te vinden. Laat mij de speld in de hooiberg zoeken én binden aan jouw bedrijf! Met mijn sourching vaardigheden ga ik net zo lang op zoek tot ik jouw ideale medewerker gevonden heb. Verder kun je kwaliteit boven kwantiteit verwachten. We gaan voor een duurzame match.

De wereld van werk verandert voortdurend. Mede doordat ik aangesloten ben bij FYGI, blijf ik de nieuwste tools gebruiken om personeel te vinden en binden, maar ook om mijzelf te ontwikkelen. Je kunt van mij onderbouwde adviezen verwachten en goed stakeholdermanagement in het gehele samenwerkingsproces. Wil jij jouw recruitmentprocessen laten verbeteren? Ik help je hier graag bij.

Skills

Sourcing

Headhunten

Procesoptimalisatie

Wervingscampagnes

Candidate journey

Branches

Techniek

Productie

Machinebouw

Woningcorporaties

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van een opdrachtgever

Wayne is een professioneel, vriendelijk en prettig in omgang. Hij wist altijd goede kandidaten te vinden wat meerdere keren tot een match heeft geleid. Hij wist precies waar we naar op zoek waren. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Roger Relouw
Manager Mechanical Engineering

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Wayne zzp fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Wayne Janssen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.