Wout Ras

Recruitment Business Partner

Profielfoto_WoutRas300

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruiter heb ik een persoonlijke missie voor professionals. Ik hecht belang aan werkvreugde en dat iedereen zijn beste job kan uitvoeren. In een steeds veranderende wereld is het van belang om de juiste keuzes te maken. Ik help hierbij zeer graag en zie dit als een passie. 

Zo werk ik met jou samen

Dankzij het unieke Fygi-platform krijg ik handvaten om mijn droom als zelfstandig recruitment business partner in werkelijkheid te brengen. Mijn doel is om samen naar oplossingen te kijken en om te helpen met recruitmentvraagstukken binnen jouw organisatie. Dit om uiteindelijk samen groei te realiseren.

Mijn skills en expertise

Skills

Sourcen

Headhunten

LinkedIn

Branches

Generalist

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Als interim-partner weet Wout zich te onderscheiden door een no-nonsens mentaliteit met een gedurfd karakter, waarbij hij snel, duidelijk en correct communiceert. Voor mij al jaren een solide partner in het rekruteren van profielen!

Tom Ravyts
Leraar Maatschappijwetenschappen - Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Ik heb het afgelopen jaar enorm veel bijgeleerd van Wout, zowel op het gebied van rekruteren als het omgaan in professionele zakenrelaties. Onder zijn leiding en supervisie heb ik ook mezelf kunnen ontwikkelen waar ik hem zeer dankbaar voor ben!

Pieter Kerkhofs
Hr-consultant - AGO Jobs & HR

Wout heeft meermaals bewezen dat hij zich vast bijt in een opdracht. Hij luistert naar de klant om zo de beste match te vinden. Bijsturing ziet hij niet als kritiek, maar wel een drijfveer om verder te gaan.

Marleen Lemmens
Hr-director - Spaas Kaarsen NV

In de afgelopen jaren heb ik Wout leren kennen als een uitstekende, enthousiaste en ervaren recruiter. Hij zet zich met veel toewijding in voor zijn opdrachtgevers en werkt hard om de geschikte kandidaten voor de job te kunnen presenteren. Bovendien werkt hij met veel verantwoordelijkheid en commitment en is aangenaam in de omgang.

Amber Govers
Finance and Administration Manager - HDM

Wout Ras is een ras apart, voor het Luik rekruteren, met zijn speurneus, denken in kansen en brede zoekmethodes kan hij snel en accuraat de juiste talenten vinden voor uiteenlopende functies. Hij heeft tevens de kracht om mensen te binden en te verbinden! Zijn droge humor maakt van hem ook een heel leuke collega! We hebben fijn samengewerkt!

Chantal Roba
Business Manager - Sd Worx Staffing Solutions Belgium

Wout is een op en top professional, een aanwinst voor elk bedrijf. Met zijn goedlachse, enthousiaste persoonlijkheid en Limburgse gezelligheid is hij een must have voor elk team. Hij kan een groep dragen en iedereen naar een hoger niveau tillen.

Ralf Rademaekers
Teamlead - Teknik Recruitment

Bedankt voor de energieke samenwerking afgelopen jaar Wout! Het waren/zijn de profielen die bij de moeilijkste van de markt horen, en dat nog eens gecombineerd met onze hoge eisen maar je hebt dat top gedaan! Veel succes nog en tot ziens!

Maikel Duchateau
Group Manager Maintenance Excellence – Vandersanden

De waslijst aan vacatures is stevig gekrompen. Blij dat jij in ons team zat Wout! Voor die waslijst weg te werken, maar ook voor sfeer en gezelligheid. Veel succes en plezier met de volgende uitdaging!

Ellen Dedroog
Senior Specialist Collectief Welzijn – Vandersanden

Bedankt Wout voor je commitment, doorzettingsvermogen en energie! Samen met de collega’s heb je een schitterend resultaat neergezet! Onze wegen zullen ongetwijfeld nog wel eens kruisen! Heel veel succes met alles wat je onderneemt!

Kristel Ignoul
Director Collectief Welzijn - Vandersanden

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Profielfoto_WoutRas300

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Wout Ras Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.