Wouter Kerkman

Recruitment Business Partner

Profielfoto_Wouter300

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Mijn kracht ligt in het inzetten en implementeren van de juiste recruitmenttechnieken, zoals digital search tools, online marketing en conversiegerichte vacatureteksten. Organisaties helpen met hun recruitmentvraagstukken en daarbij adviseren over de juiste recruitmentkanalen, daar krijg ik energie van! Met mijn proactieve recruitmentbenadering zet ik alles op alles om de beste professional te vinden. Dit doe ik vanuit een interimpositie waardoor ik de organisatie volledig kan vertegenwoordigen.

Luisteren is één van mijn belangrijkste vaardigheden. In mijn carrière heb ik veel verschillende mensen ontmoet en luisteren is mijn uitgangspunt geworden. Het stellen van de juiste vragen om te achterhalen wat jouw ideale volgende uitdaging is, daar help ik jou als professional bij! Ik leer je graag kennen en houd van persoonlijk contact. Voor jou zet ik graag mijn netwerk aan werkgevers in, om daadwerkelijk een goede match te maken. Het draait om jouw werkgeluk.

Zo werk ik met jou samen.

Met lef, energie en in vrijheid ga ik als recruitment business partner graag aan de slag voor jou! Heb jij dé oplossing nodig voor jouw recruitmentvraagstuk of ben jij op zoek naar jouw beste baan? Samen komen we tot het beste resultaat! Met een landelijk eigen netwerk, een nog groter Fygi-netwerk en de modernste technologie en kennis, ben ik de recruitment business partner voor jouw organisatie! Ik heb toegang tot actuele arbeidsmarktinformatie en doelgroeprapportages waardoor ik het aanbod kan afstemmen op de markt. Dit verhoogt het aantal binnenkomende sollicitaties!

Mijn skills en expertise

Skills

ATS-Systemen

Employer branding

Onboarding

Branches

Finance

Sales & Marketing

Techniek

Zorg

Bouw

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Wouter heeft begin 2020 samen met ons een referral programma opgezet. Hierdoor zijn in het eerste jaar 68.75% van de nieuwe medewerkers aangenomen op recommandatie van de eigen medewerkers.

Leo Verhagen
Bestuurder - Annadal Kliniek Maastricht

Ik heb Wouter leren kennen als een ondernemende en gedreven business manager. Hij is leergierig en resultaatgericht waardoor hij snel met nieuwe inzichten en creatieve oplossingen komt. Daarnaast is Wouter analytisch scherp en doorziet hij processen of problemen snel. Als collega is Wouter altijd bereid te helpen en ook altijd in voor gezelligheid!

Anja Tjeenk Willink van Ginkel
Managing Director

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Profielfoto_Wouter300

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Wouter Kerkman Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.