Xenia Hoekstra

Recruitment Consultant

Xenia zzp fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Sinds 2011 mag ik dagelijks met veel passie en bevlogenheid het verschil maken voor mensen zoals jij. Opdrachtgevers ondersteunen bij het aan boord krijgen van het beste talent en professionals helpen bij een nieuwe stap in hun carrière.

De juiste match, voor nu en in de toekomst
Met mensen spreken over hun ambities en drijfveren en daarmee de juiste match vinden tussen bedrijven en talenten, dat geeft mij enorm veel energie. Waarom mij dit zoveel voldoening geeft? Deze uitspraak zegt alles:

“Helping one person might not change the world, but it could change the world for one person.”

Uitgebreid netwerk in de techniek en industrie
De maakindustrie, daar word ik blij van! Een markt waarin talent schaars is, bedrijven mooie producten maken waar medewerkers trots op zijn en de ontwikkelingen op technisch gebied snel gaan. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Bij mooie en toonaangevende spelers heb ik talent van baan naar baan begeleid. Van operationele-, commerciële- tot en met (middel)managementfuncties.

Zo werk ik met jou samen.

Voor jou als opdrachtgever
Ben je op zoek naar een ervaren recruiter die jou tijdelijk ontzorgt in de werving van het juiste talent en meedenkt over het optimaliseren van dit proces? Ondersteund met de nieuwste recruitmenttools en een uitgebreid netwerk, sta ik graag voor je klaar om het beste talent aan boord te krijgen en te behouden.

Samen gaan we de diepte in en bekijken we wat nodig is om jouw organisatie verder te brengen. Niet alleen de skill set, maar ook de cultuur wordt daarin meegenomen. Alleen dan is er sprake van een duurzame match, voor nu en in de toekomst. En daar sta ik voor!

Voor jou als professional
Ben jij op zoek naar de eerste of vervolgstap in je carrière? Of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de toekomst? Dan maak ik graag kennis met jou.

In een persoonlijk gesprek wil ik jou graag leren kennen en ontdekken wat je drijft, waar je energie van krijgt en in welke omgeving jouw talent excelleert? Samen gaan we op zoek naar dé baan en het bedrijf die goed bij jou past.

Skills

Sourcen / Headhunten

Werving & Selectie

Strategisch recruitment

Stakeholdermanagement

Arbeidsmarktcommunicatie

Procesoptimalisatie

Branches

Techniek

Productie & Supply Chain

Sales

Office

Execuitive search

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Xenia gaat echt altijd voor de allerbeste match! Ze is bevlogen, oprecht geïnteresseerd in mensen en neemt de opdrachtgever goed mee in het traject. Ook na de succesvolle afronding van de werving blijf zij belangstelling tonen. Zo vraagt ze achteraf of de kandidaat het naar zijn zin heeft en wij nog altijd blij zijn met de gemaakte match. Al vele jaren is het heel fijn en prettig om met Xenia samen te werken!

José Kuijpers-Boksebeld
Coördinator KAM & PZ - Schellekens & Schellekens

Door de persoonlijke belangstelling van Xenia voor een professional weet zij precies de match te vinden tussen een opdrachtgever en professional. Dit heb ik zelf ook persoonlijk mogen ervaren. Xenia is erg gemotiveerd om van iedere opdracht een succes te maken. Tevens heeft Xenia een warme persoonlijkheid die afspraken altijd nakomt en betrokken blijft bij professionals.

Jolanda Leenders
Planner Montageprojecten, Service & Onderhoud - Schellekens & Schellekens

Jouw bevlogenheid, doortastendheid, snelheid en liefde voor het vak hebben mij geïnspireerd. Je hebt je in korte tijd bij Feenstra echt op de kaart gezet. Omdat je regie pakt, van successen houdt en het goede gesprek kunt voeren.

Anke Postma
HR Business Partner - Feenstra

Xenia heeft met succes geworven voor mijn team. In een moeilijke markt toch succesvol zijn. Xenia schakelt goed op verschillende niveaus, op een mooie authentieke manier. Super professioneel met zorg voor ieders belangen.

Jos Spits
Manager - Tennet

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Xenia zzp fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Xenia Hoekstra Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.