Social Share
bool(false)

Jeltine
Boomsma

Recruitment Business Partner

Online recruitment + Jeltine = een 100% match!

Wil jij weten hoe ik de juiste professionals weet te werven? Hoe je een bestaand recruitmentproces optimaliseert? Wil je mijn hulp bij het invullen van een vacature? Of ben jij juist op zoek naar jouw beste baan? Dan is het nu tijd voor verbinding!

Met meer dan tien jaar recruitmentervaring in uiteenlopende branches (van industrie, food, techniek tot aan zorg, onderwijs en overheid), heb ik mij ontwikkeld tot allround specialist in het verbinden van hbo+ professionals en organisatie. Door het slim inzetten van mijn (online) netwerk, neuromarketing en de nieuwste recruitmenttools, weet ik de doelgroep (latent) werkzoekende wereldwijd te bereiken!

Mijn kracht zit hem in de drive en nieuwsgierigheid om mensen en organisaties goed te leren kennen en te begrijpen. Ik kijk buiten de gebaande paden waardoor ik mogelijkheden zie die voor anderen onmogelijk lijken.

Door de juiste vragen te stellen en oprechte interesse in een bedrijf of professional, voel ik snel aan wat iemand nodig heeft en of de bekende ‘klik’ er is. Ook dat is precies waar ik als recruitment business partner hét verschil maak. Want de online tools helpen mij bij het vinden van geschikte professionals, maar het blijft uiteindelijk echt mensenwerk waardoor je die 100% match weet te maken of de beste oplossingen vindt voor recruitmentvraagstukken.

Ik help bedrijven en professionals om hun ambities en dromen na te streven en impact te maken. Samen succesvol zijn dat geeft mij energie en plezier!

Last but not least. Door de veranderde wereld van werk en de ontwikkelingen op het gebied van online recruitment, kan ik werken waar ik wil dus ‘gewoon’ vanuit mijn kantoor in Leeuwarden, vanaf een vakantiehuisje op Terschelling of het strand van Nieuw Zeeland! Ik ben dan ook #remote inzetbaar voor opdrachten in heel Nederland en internationaal.

Omdat werk meer is dan alleen een baan. Let’s work together to make the difference!

Jeltine
Vult 99% van de vacaturesWerft hbo+ professionalsWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Jeltine in je organisatie...
  • It giet oan! Friese nuchterheid en aanpakkersmentaliteit
  • Is direct up & running met meer dan tien jaar recruitmentervaring
  • Matcht hbo+ professionals en opdrachtgevers
  • Zorgt voor verbinding, energie en beweging
  • Denkt buiten de gebaande paden en is creatief in het vinden van oplossingen

Omdat connectie meer dan wifi betekent.

Dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, dat had Jeltine snel door. En die uitdaging, die heb ik zeker gevonden. Tijdens dit schrijven, al 3,5 maand...

Dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, dat had Jeltine snel door. En die uitdaging, die heb ik zeker gevonden. Tijdens dit schrijven, al 3,5 maand met plezier aan het werk bij Mustad Hoofcare te Drachten.

Jeltine is een zeer betrokken persoon geweest tijdens de werving, de sollicitatie, maar ook nadat haar werk erop zat. Dat geeft mij een fijn/ontspannen gevoel, want dan weet ik dat Jeltine echt haar best heeft gedaan om mij op een goede plek te krijgen, en dat het niet alleen maar draait om zoveel mogelijk mensen recruiten. Naar mijn idee is Jeltine een heel open en eerlijk persoon, vrolijk, energiek, fijn om mee te praten en ik kon met vragen altijd terecht. Hierdoor had ik het gevoel dat ik mijzelf ook meer open kon stellen, zodat we samen echt goed konden kijken of dit de juiste vacature was.

Ik hoop dat je op deze manier blijft werken Jeltine, want dat geeft jou naar mijn mening een groot voordeel ten opzichte van de meeste recruiters.

Lees meer

I have got a new job at Mustad by Jeltine....

I have got a new job at Mustad by Jeltine.

She was very professional. I was looking for new opportunities, and I have got a message from Jeltine at the evening. The next day, I was on an interview with her, at Mustad. Her reaction for this opportunity was perfect, and she handled everything very well! I also have got a present from her after my first month at Mustad. I think, that person is very lucky, who can be a client of Jeltine.

Lees meer

Je hebt recruiters en recruiters! 🏆 Jeltine doet altijd nét een stapje verder 🦶. Ik heb de persoonlijke aanpak als zeer prettig ervaren!...

Je hebt recruiters en recruiters! 🏆 Jeltine doet altijd nét een stapje verder 🦶. Ik heb de persoonlijke aanpak als zeer prettig ervaren! Gedreven en vol energie gaat ze voor een mooi resultaat! Een resultaat waar ik heel blij mee ben! Dankjewel Jeltine voor deze mooie samenwerking. 👌

Lees meer

Jeltine ken ik al een dikke decennia als een zeer betrokken en gedreven vakvrouw. Afgelopen december heeft ze mij begeleid naar een fantastische baan...

Jeltine ken ik al een dikke decennia als een zeer betrokken en gedreven vakvrouw. Afgelopen december heeft ze mij begeleid naar een fantastische baan als Hoofd Inkoop en Logistiek bij Mous Waterbeheer. Ik had mij geen betere recruiter kunnen bedenken als Jeltine. Aandacht voor zowel de persoon als het bedrijf. Persoonlijke aandacht en ook zakelijk.

Jeltine nogmaals bedankt voor je begeleiding/recruiting/aandacht. Je bent een kanjer!

Lees meer

Jeltine approached me with great sense of enthusiasm, empowerment and sincere interest. Her approach is unique and tailored to her client’s needs....

Jeltine approached me with great sense of enthusiasm, empowerment and sincere interest. Her approach is unique and tailored to her client’s needs. Next to her pragmatic efforts, she amplifies the spirit and motivation in finding the right job. From my perspective, she only supports candidates whose story, motivation and vision resonate with her. This drives her to make the right connections with a sense of pride. In one line, she is one of a kind, and I am lucky she has crossed my path.

Lees meer

Ik ken Jeltine, zakelijk gezien, ruim 15 jaar en heb met haar samen gewerkt in verschillende rollen bij verschillende bedrijven. Ik ken haar als een...

Ik ken Jeltine, zakelijk gezien, ruim 15 jaar en heb met haar samen gewerkt in verschillende rollen bij verschillende bedrijven. Ik ken haar als een bruisende persoonlijkheid. Iemand die de kar trekt en mensen energie geeft. Zij heeft een goed luisterend oor en oprechte interesse in mensen. En wat zo mooi is, is dat ze vanuit die interesse zoveel over mensen te horen krijgt. Vanuit die kennis verbindt zij vraag en aanbod. Waar anderen opgeven gaat Jeltine door! In haar werk dwingt ze dingen af en zet ze zaken naar haar hand. Ze is creatief in haar oplossingen en resultaatgericht. Een fijne, warme collega en voor klanten een waardevolle partner!

Lees meer

Al meer dan tien jaar werk ik samen met Jeltine. Jeltine is een echte verbinder, netwerker en professional die werkt vanuit haar hart. Jeltine haalt...

Al meer dan tien jaar werk ik samen met Jeltine. Jeltine is een echte verbinder, netwerker en professional die werkt vanuit haar hart. Jeltine haalt de essentiële zaken uit gesprekken en schroomt niet om direct te anticiperen. Jeltine voelt als geen ander haar opdrachtgevers, collega’s en medemens aan waardoor zeer waardevolle relaties ontstaan. Na alle jaren nog steeds superblij met onze samenwerking!

Lees meer
Mijn vacatures:
System manager
40 uur
hbo / bachelor
Ede
System engineer
40 uur
hbo / bachelor
Ede
Assemblage medewerker
32 uur
vmbo
Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Fietsenmaker
32 uur
vmbo
Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Maintenance manager
40 uur
hbo / bachelor
Ede

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hé, ik ben Jeltine
Vult 99% van de vacaturesWerft hbo+ professionalsWerving & Selectie

Kom in contact!