Social Share
bool(false)

Jeltine
Boomsma

Recruitment Business Partner

Online recruitment + Jeltine = een 100% match!

Wil jij weten hoe ik de juiste professionals weet te werven? Hoe je een bestaand recruitmentproces optimaliseert? Wil je mijn hulp bij het invullen van een vacature? Of ben jij juist op zoek naar jouw beste baan? Dan is het nu tijd voor verbinding!

Met meer dan tien jaar recruitmentervaring in uiteenlopende branches (van industrie, food, techniek tot aan zorg, onderwijs en overheid), heb ik mij ontwikkeld tot allround specialist in het verbinden van hbo+ professionals en organisatie. Door het slim inzetten van mijn (online) netwerk, neuromarketing en de nieuwste recruitmenttools, weet ik de doelgroep (latent) werkzoekende wereldwijd te bereiken!

Mijn kracht zit hem in de drive en nieuwsgierigheid om mensen en organisaties goed te leren kennen en te begrijpen. Ik kijk buiten de gebaande paden waardoor ik mogelijkheden zie die voor anderen onmogelijk lijken.

Door de juiste vragen te stellen en oprechte interesse in een bedrijf of professional, voel ik snel aan wat iemand nodig heeft en of de bekende ‘klik’ er is. Ook dat is precies waar ik als recruitment business partner hét verschil maak. Want de online tools helpen mij bij het vinden van geschikte professionals, maar het blijft uiteindelijk echt mensenwerk waardoor je die 100% match weet te maken of de beste oplossingen vindt voor recruitmentvraagstukken.

Ik help bedrijven en professionals om hun ambities en dromen na te streven en impact te maken. Samen succesvol zijn dat geeft mij energie en plezier!

Last but not least. Door de veranderde wereld van werk en de ontwikkelingen op het gebied van online recruitment, kan ik werken waar ik wil dus ‘gewoon’ vanuit mijn kantoor in Leeuwarden, vanaf een vakantiehuisje op Terschelling of het strand van Nieuw Zeeland! Ik ben dan ook #remote inzetbaar voor opdrachten in heel Nederland en internationaal.

Omdat werk meer is dan alleen een baan. Let’s work together to make the difference!

Jeltine
Vult 99% van de vacaturesWerft hbo+ professionalsWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Jeltine in je organisatie...
  • It giet oan! Friese nuchterheid en aanpakkersmentaliteit
  • Is direct up & running met meer dan tien jaar recruitmentervaring
  • Matcht hbo+ professionals en opdrachtgevers
  • Zorgt voor verbinding, energie en beweging
  • Denkt buiten de gebaande paden en is creatief in het vinden van oplossingen

Omdat connectie meer dan wifi betekent.

Al meer dan tien jaar werk ik samen met Jeltine. Jeltine is een echte verbinder, netwerker en professional die werkt vanuit haar hart. Jeltine haalt...

Al meer dan tien jaar werk ik samen met Jeltine. Jeltine is een echte verbinder, netwerker en professional die werkt vanuit haar hart. Jeltine haalt de essentiële zaken uit gesprekken en schroomt niet om direct te anticiperen. Jeltine voelt als geen ander haar opdrachtgevers, collega’s en medemens aan waardoor zeer waardevolle relaties ontstaan. Na alle jaren nog steeds superblij met onze samenwerking!

Lees meer
Mijn vacatures:
Manager Inkoop
40 uur
hbo / bachelor
Balk, Friesland
Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Drachten
QHSE manager
40 uur
hbo / bachelor
Drachten
Plant Manager
40 uur
hbo / bachelor
Drachten
Site engineer
40 uur
vmbo
Nederland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hé, ik ben Jeltine
Vult 99% van de vacaturesWerft hbo+ professionalsWerving & Selectie

Kom in contact!