fbpx
Social Share
bool(false)

Malou
van Veen

Recruitment Business Partner

Branche: MKB

Vanuit je hart

Werk is meer dan een baan en recruitment is meer dan simpelweg het selecteren van een cv.

Met meerdere jaren in recruitment heb ik mijn hart verloren aan het MKB. De passie en de drive zijn zonder meer aanstekelijk. Gooi daar korte lijnen en een oplossingsgerichte instelling bij op en je hebt een cocktail van mogelijkheden.

Met mijn kennis en expertise zal ik alles op alles zetten om altijd hoge kwaliteit te bieden. Door met aandacht en toewijding de samenwerking aan te gaan besparen we tijd en energie en zorgen we dat jij je volledig kan richten op jouw corebusiness! En met alle technologieën die door FYGI binnen handbereik liggen zijn onze mogelijkheden eindeloos.

Opdrachtgever
Mijn doel is jou ontzorgen, de recruitmentkosten verlagen en het proces verbeteren. Zodat je niet alleen een goede match hebt, maar ook een kundige nieuwe collega(s) waar je van op aan kan en waar je een duurzame relatie mee kan opbouwen.

Professional
Ik ben van mening dat een goede werkgever het beste in je naar boven haalt. Ik help jou in het vinden van dié werkgever, daar waar jij je beste baan hebt!

Mijn missie
Opdrachtgever en professional aan elkaar verbinden, zodat jullie samen de grootste bergen kunnen verzetten!

Dit alles doe ik op mensgerichte, creatieve en informele wijze. Vanuit het hart.

Malou
ArbeidsmarktcommunicatieRecruitmentmarketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Malou in je organisatie...
  • Mensgericht, creatief en informele werkwijze
  • Veel kennis en ervaring binnen het MKB
  • Passie voor recruitment en al haar ontwikkelingen
  • Persoonlijk, enthousiast en met aandacht
  • Regio: Oost- en Midden-Nederland

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Malou is met recht een recruitmentspecialist te noemen! Met veel energie en gedrevenheid gaat ze aan de slag met jouw wervingsvraagstuk. Ze neemt je...

Malou is met recht een recruitmentspecialist te noemen! Met veel energie en gedrevenheid gaat ze aan de slag met jouw wervingsvraagstuk. Ze neemt je mee in de arbeidsmarktontwikkelingen (in het vak- en/of functiegebied) en wat die van ons vragen in de op te starten procedure of campagne. Je krijgt gericht advies op proces en op inhoud, maar ook in de balans tussen wat we van de kandidaat vragen en wat we deze te bieden hebben.

Malou heeft een eigentijdse manier van (vacaturedrafts) schrijven en van benaderen. Aan alle kanten heeft dit geholpen in de procedure om een nieuwe talentvolle collega te vinden voor OOZ. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Malou!

Lees meer

Malou heeft ons geholpen bij het opzetten van onze werving voor de zoektocht naar inside sales medewerkers. Enkele toelichtingen op het gezochte...

Malou heeft ons geholpen bij het opzetten van onze werving voor de zoektocht naar inside sales medewerkers. Enkele toelichtingen op het gezochte profiel waren voor Malou voldoende om te begrijpen naar welk type kandidaat wij op zoek waren. Malou begreep onze doelstellingen en begeleidde ons met relevantie. Een goede basisrelatie stelde ons in staat een goede werkrelatie op te bouwen. Malou luisterde naar al onze verzoeken en opmerkingen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Lees meer
Mijn vacatures:
Campagne manager
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Klantadviseur Werknemer
32 uur
hbo / bachelor
Gouda
Manager Accounts en Providermanagement
40 uur
hbo / bachelor
Gouda
Manager Duurzame Inzetbaarheid en Preventie
40 uur
hbo / bachelor
Gouda
Communicatie specialist
24 uur
mbo
Gouda

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Malou
ArbeidsmarktcommunicatieRecruitmentmarketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial