Nieuw kantoor Fygi

Ons nieuwe kantoor, de plek waar werkgeluk centraal staat

Welkom op Pelenerf 12 in Nijkerk, het strategisch gelegen en gloednieuwe kantoorpand van Fygi. Pal naast de A28, waardoor je zo bij ons voor de deur staat. Fygi is het netwerk van vernieuwers in hr en recruitment. Zin in een digitaal kijkje in onze ontmoetingsplek? Het is een broedplaats van inspiratie, samenwerking en, het allerbelangrijkste, werkgeluk.

Bij binnenkomst komen licht en ruimte je tegemoet, dankzij de grote ramen. De combinatie van trendy meubilair en natuurlijke houtaccenten geeft het geheel een warme sfeer. In elke hoek en kier is onze missie ‘iedereen zijn beste baan’ voelbaar, wat ons helpt om dagelijks gelukkig, geïnspireerd en gemotiveerd te blijven.

Hoe ziet het eruit?

De tweede verdieping is echt onze plek. Links vind je de centrale werkruimte. Dit is ingericht om een productieve werkomgeving te bieden aan het team van Fygi. En rechts? Daar is ‘House of Fygi’. Dé plek voor trainingen en brainstormsessies. Het is de thuisbasis voor onze aangesloten recruiters, waar ideeën tot leven komen, samenwerkingen ontstaan en waar elke dag weer vol enthousiasme wordt gewerkt. Het kloppend hart van Fygi. Terwijl je de ruimtes bekijkt, is er één ding dat je niet mag missen.

 

Check onze fotowand

Onze trots? Zeker weten de fotowand! Hier hebben zowel recruiters, hr professionals als het team van Fygi een speciaal plekje gekregen. Het is een dagelijkse herinnering aan de getalenteerde ondernemers uit het Fygi netwerk.

 

Fotowand Fygi

Wat ons drijft

Ons kantoor weerspiegelt onze missie: iedereen zijn beste baan. We kunnen vanuit hier recruiters, hr-professionals en opdrachtgevers optimaal faciliteren.

 

 

Ons nieuwe kantoor, de plek waar werkgeluk centraal staat - video placeholder image
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Dus, de volgende keer dat je langs de A28 zoeft, werp een blik op Pelenerf 12. En als je de kans krijgt, kom dan binnen en voel de energie die elke vierkante meter van dit prachtige pand met zich meebrengt. Tot snel! 👋

Dit vind je misschien ook interessant

Nieuw kantoor Fygi - Read more
Blog

Werkgeluk en beleving: waarom tevredenheid niet genoeg is

Tevredenheid meten is niet meer genoeg. We kijken steeds vaker naar werkgeluk en werkbeleving. Wat past bij jouw organisatie? Ontdek de verschillen.
Nieuw kantoor Fygi - Read more
Blog

Jeltine bereikt haar doel: remote werken vanuit de camper

Lees hoe Jeltine remote werken vanuit de camper heeft bereikt. Van voorbereiding tot uitdagingen, ze neemt je overal in mee.
Nieuw kantoor Fygi - Read more
Blog

Hoe een goed ATS-systeem de recruitment bij Jaarbeurs vooruit helpt

Efficiënt ATS-systeem cruciaal in recruitment; Pieter Duijndam leidt succesvolle implementatie bij Jaarbeurs.