fbpx
Social Share

Onze diensten

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes

Aantrekken en behouden van medewerkers

In onze wereld komen HR, recruitment en marketing naadloos samen om de uitdagingen van een schaarse arbeidsmarkt aan te gaan. Heb jij op één van deze vlakken extra ondersteuning nodig? Of misschien wel bij allemaal? Bij FYGI hebben we freelancers die je hierbij kunnen helpen.

Onze diensten

1

Interim Recruitment

Onze recruiter is de gelijkwaardige recruitment partner voor jouw bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor je uit handen en werkt bij jou op locatie. Op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief. Onze recruiter werkt aan een succesvolle invulling van jouw recruitment vraagstuk.

2

Interim HR

Kijk met onze HR professionals anders naar HR, want aantrekkelijk werkgeverschap is meer dan een mooie buitenkant. Onze HR professional is de gelijkwaardige partner voor jouw bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van HR voor je uit handen en werkt op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief.

3

Werving & Selectie

De belangrijkste voorwaarde bij Werving & Selectie is de match tussen onze recruiter en jouw bedrijf. Onze recruiter werft niet alleen voor, maar ook namens jou. Zo weten we de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te interesseren. Een partnership op basis van vertrouwen.

4

Talent Targeting

Onze online wervingsmethodiek is bewezen succesvol. Met Talent Targeting vullen wij vacatures sneller in met de juiste kandidaten in een schaarse markt. Uniek aan onze dienst is de combinatie tussen een ervaren recruiter en online marketing. Een aanpak op maat voor jouw openstaande vacatures.

FYGI zekerheid

Toegewijde recruiters en HR professionals

Een goede match tussen onze recruiters of HR professionals en jouw bedrijf is de basis van FYGI. Wij nemen jouw recruitment of HR zorgen uit handen en verdiepen ons proactief in de cultuur en strategie van jouw bedrijf en in de kandidaat met zijn of haar ambities en mogelijkheden. Alles voor de perfecte invulling van jouw vraagstuk!

Mobiel, verbonden, relevant

FYGI werkt zonder vestigingen. Onze zzp’ers zijn mobiel en werken daar waar relevant. Bij jou op locatie, vanuit huis of op een meeting point met een kandidaat. Al onze recruiters en HR professionals zijn onderdeel van het FYGI netwerk: collega recruiters en HR professionals met relevante professionals in hun netwerken. Dat biedt extra mogelijkheden!

Professionele ondersteuning

Elke FYGI recruiter en HR professional wordt ondersteund met de nieuwste software. Ook zetten we online marketing in voor het gericht bereiken van passende kandidaten en helpen we je bedrijf aan de juiste positionering. Om via de juiste kanalen de juiste kandidaten te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het proces!

Kom in contact

We vertellen je graag meer over onze diensten. Stuur ons je gegevens, dan nemen wij contact met je op.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial