fbpx
Social Share

Onze diensten

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes

Recruitment is marketing

In onze wereld speelt digitalisering een steeds grotere rol. Gecombineerd met een schaarse arbeidsmarkt is recruitment grotendeels online marketing geworden. Wij helpen je graag met vacatureteksten en jouw employer branding. Zo bereiken we actief werkzoekenden en interesseren we de latente doelgroep.

Onze diensten

1

Talent Targeting

Onze online wervingsmethodiek is bewezen succesvol. Met Talent Targeting vullen wij vacatures sneller in met de juiste kandidaten in een schaarse markt. Uniek aan onze dienst is de combinatie tussen een ervaren recruiter en online marketing. Een aanpak op maat voor jouw openstaande vacatures.

2

Werving & Selectie

De belangrijkste voorwaarde bij Werving & Selectie is de match tussen onze recruiter en jouw bedrijf. Onze recruiter werft niet alleen voor, maar ook namens jou. Zo weten we de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te interesseren. Een partnership op basis van vertrouwen.

3

Interim Recruitment

Onze recruiter is de gelijkwaardige recruitment partner voor jouw bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor je uit handen en werkt bij jou op locatie. Op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief. Onze recruiter werkt aan een succesvolle invulling van jouw recruitment vraagstuk.

FYGI zekerheid

Toegewijde recruiter

Een goede match tussen onze recruiters en jouw bedrijf is de basis van FYGI. Wij nemen jouw recruitment zorgen uit handen en verdiepen ons proactief in de cultuur en strategie van jouw bedrijf en in de kandidaat met zijn of haar ambities en mogelijkheden. Alles voor de perfecte invulling van jouw recruitment vraagstuk!

Mobiel, verbonden, relevant

FYGI werkt zonder vestigingen. Onze recruitment consultants zijn mobiel en werken daar waar relevant. Bij jou op locatie, vanuit huis of op een meeting point met een kandidaat. Al onze recruiters zijn onderdeel van het FYGI netwerk: collega recruiters met relevante professionals in hun netwerken. Dat biedt extra mogelijkheden!

Professionele ondersteuning

Elke FYGI recruiter wordt ondersteund met de nieuwste recruitment software. Ook zetten we online marketing in voor het gericht bereiken van passende kandidaten en helpen we je bedrijf aan de juiste positionering. Om via de juiste kanalen de juiste kandidaten te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces!

Kom in contact

We vertellen je graag meer over onze diensten. Stuur ons je gegevens, dan nemen wij contact met je op.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial