fbpx
Social Share
bool(true)

Werving & Selectie

Volledige focus op jouw vacatures

Kies vandaag nog voor Werving & Selectie van het juiste talent

Je wilt het juiste talent voor je bedrijf vinden en een duurzame match maken. Zonder dat je daarvoor te veel betaalt. Dat proces nemen we graag voor je uit handen. We werken op basis van Werving & Selectie.

FYGI bestaat uit een landelijk netwerk van toegewijde recruiters, ieder binnen hun eigen specialisme. In ons netwerk is er altijd iemand die past bij jouw organisatie en begrijpt welke nieuwe medewerker je zoekt.

We zijn er voor het MKB. We snappen dat jij je graag richt op jouw business. Wij ontzorgen jou, waardoor je de zoektocht naar het juiste personeel met vertrouwen uit handen kan geven. Onze recruiter werkt transparant en neemt je mee in het proces. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij de werving.

Werving & Selectie op maat voor jou

Scherpe tarieven

Je betaalt alleen voor de Werving & Selectie. Er zijn geen additionele kosten, dus bieden wij een scherp tarief aan: vanaf 18% van het jaarsalaris.


Dedicated recruiter

Eén van onze recruiters werkt dedicated voor jou. Iemand die het proces uitvoert en bewaakt, met complete ondersteuning van het FYGI platform.


Datagedreven vacaturetekst

Vanuit doelgroependata schrijven wij een vacaturetekst die jouw ideale nieuwe medewerker aanspreekt. SEO- en Google for Jobs proof.

Werven vanuit een gezamenlijk uitgangspunt

Wij zijn de partner die met je meedenkt. We snappen dat het vinden van het juiste talent begint bij het leren kennen van jou en jouw organisatie. We starten dan ook met een kennismaking met een van onze recruitment business partners. Als er een inhoudelijke match is, gaat de werving van start.

Wij geloven dat door aan de voorkant te investeren in het leren kennen van jouw organisatie leidt tot kwalitatieve Werving & Selectie. Sfeer proeven, praten met collega’s en de visie omarmen. Alleen dan kunnen we een duurzame match maken met je nieuwe medewerker, want het juiste talent brengt jouw organisatie verder!

Het juiste talent aantrekken

Kennis, ervaring en het inzetten van data. We gebruiken het allemaal om jouw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Zo hebben we up-to-date arbeidsmarkt- en doelgroependata, waarmee we een krachtige vacaturetekst schrijven. Vervolgens plaatsen we je vacature op meer dan tien jobboards (dat zit bij de service in!) om actief werkzoekenden aan te trekken. Natuurlijk zetten we ook search in: met onze AI searchtools en door ‘ouderwets’ te sourcen – in en buiten onze netwerken.

Wij zetten alles op alles om jouw vacature in te vullen met het juiste talent. Samen voor een duurzame match.

Scherp Werving & Selectie tarief

FYGI Werving & Selectie kan al vanaf 18% van het jaarsalaris. Er zijn geen overheadkosten, dus de kosten die je maakt worden bepaald door de zwaarte van het profiel en de schaarste in de markt. Dit kom je overeen met onze recruiter.

Binnen dit tarief bieden we een complete dienstverlening. Vanaf de kennismaking met jouw organisatie tot en met de aanname van je nieuwe medewerker zijn we betrokken.

Als extra ondersteuning kunnen wij Thalento Assessments afnemen. Onze recruiters zijn gecertificeerd assessor. Met een assessment krijg je inzicht in de capaciteiten en behoeften van mensen. Het resultaat is gedetailleerde informatie over het ontwikkelingspotentieel en de loopbaanverwachtingen van het talent.

Start vandaag nog met het vinden van jouw nieuwe medewerker

Wil je meer weten over Werving & Selectie bij FYGI? Wij vertellen je hier graag meer over!

Neem contact met ons op via het formulier.

Zij geloven ook in Werving & Selectie met FYGI

Heb je vragen?
Wil je meer FYGI?

Recruitment marketing

Werf latent- en actief werkzoekenden tegen een scherp tarief. 

  • Op basis van arbeidsmarkt- en doelgroependata
  • Unieke vacaturepagina, opgemaakt in jouw huisstijl
  • Opvolging reacties en eerste selectie door recruiter

Interim Recruitment

Recruitmentondersteuning voor langere tijd op basis van uren.

  • Gebruik maken van FYGI tool: moderne recruitmenttechnologie
  • Op- en afschalen in overleg. Alleen kosten wanneer nodig
  • Ondersteuning door marketing- en digital specialisten

Recruitment as a service

Samen lossen we jouw recruitment vraagstuk op met een oplossing op maat.

  • Altijd tegen een scherp tarief
  • Een oplossing die past binnen jouw bedrijf
  • Samenwerken met een toegewijde recruiter en een volledig digitaal recruitmentplatform
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial