groeiend netwerk

3 jaar bij Fygi: Vincent

Als ik terugkijk op 3 jaar Fygi, ben ik onder de indruk van hoe het toen was en hoe het nu is. Het begon bij een flipover, post-its, Excel en een klein groepje enthousiaste mensen die het plan van Erik helemaal zagen zitten. Mooi is dat wat we toen bedachten al snel werkelijkheid werd. De 1e W&S plaatsing was een feit. Een lead van Dennis die ik heb mogen invullen. Daarna een kandidaat van een collega-recruiter die op mijn vacature is geplaatst en bij hetzelfde bedrijf heb ik Covebo kunnen introduceren. Kortom een heel klein netwerk dat in optima forma aan het samen werken was.

Interim recruitment zouden we niet doen, tot Feenstra om de hoek kwam kijken. Wat eerst Vinnie Feenstra was, is nu Team Feenstra. Samen met Lotte, Andy en Shane helpen wij Feenstra nog elke week. Niet alleen met het vinden van nieuwe collega’s, maar ook met nieuwe ideeën bedenken op het gebied van recruitment. Een super leuke opdrachtgever!

Nu, 3 jaar later is er heel veel veranderd. Het netwerk is enorm gegroeid, met nog meer happy kandidaten die een baan hebben gevonden. Marketing en ICT zijn super professioneel geworden. Benno heeft van CXS iets moois voor ons gemaakt en marketing is vol op bezig om het recruiters makkelijk te maken door Talent Targeting, Robin Recruit en een eigen webpagina voor elke recruiter. Ook hebben we met de komst van Merel de mogelijkheid gekregen om verschillende trainingen te volgen. We net een training gevolgd over het belang van video in recruitment.  De kwartaalbijeenkomsten zijn elke keer een feestje en je krijgt volop mogelijkheden om trainingen op het gebied van recruitment te volgen. De mogelijkheden die Fygi je biedt zijn heel uitgebreid.

Als ik in de toekomst mag kijken, dan zie ik mijzelf nog lang aangesloten blijven bij Fygi. Het is een feest om met zoveel leuke mensen van Fygi te mogen samenwerken. Daarnaast wordt het netwerk steeds groter en de kansen op succes dus ook. Tot slot blijft Fygi nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van recruitment en deelt en ontwikkelt ze die graag voor ons recruiters. Daar wil je toch bij horen? Ik in ieder geval wel.

   -Vincent

fygi_portret-Vincent

Dit vind je misschien ook interessant

groeiend netwerk - Read more
Blog

Fygi heft het glas door nieuw concept!

In 3 jaar groeide Fygi naar netwerk met 40+ recruiters, dankzij passie en innovatie voor ieders beste baan.
groeiend netwerk - Read more
Blog

Freelance recruiter worden? Beperk risico’s en maak de stap!

7 stappen naar veilig ondernemen: Iris' beste keuze. Minimaliseer risico's, maximaliseer succes.
groeiend netwerk - Read more
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.