Business developer

Debbie Wannet, de verbindende schakel tussen opdrachtgevers en het netwerk van recruiters

En dit allemaal om een gezamenlijk doel te realiseren: iedereen zijn beste baan. Achter Fygi schuilt een platform van twaalf collega’s. Samen ondersteunen wij ruim 60 aangesloten zelfstandig recruiters op het gebied van recruitmentmarketing, persoonlijk leiderschap, de nieuwste tools, het schrijven van vacatures, employer branding, personal branding en meer! Debbie Wannet, business development bij Fygi, neemt je mee in haar rol.

Debbie heeft ruim veertien jaar ervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling en recruitment. Gedurende haar loopbaan kwam ze erachter dat ze het erg leuk vindt om onder andere te kijken naar wat de behoefte is van de opdrachtgever: Wat is de echte uitdaging? Wat vindt de opdrachtgever belangrijk? Wat is zijn ambitie? Na een fantastische tijd, waarin Debbie veel heeft geleerd vond ze het tijd om haar vleugels te spreiden. “Toen kwam Fygi ruim een jaar geleden met de rol als business developer en daar kwam eigenlijk alles bij elkaar, namelijk activiteiten rondom new-business, de verbinding maken tussen opdrachtgevers en recruiters en meewerken aan de ontwikkelingen van onze eigen Fygi dienstverlening naar aanleiding van de behoefte en vraagstukken in de markt.”

Fygi_Debbie Wannet Blogfoto

Maar wat doet Debbie precies?

Gesprekspartner zijn voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers, het stimuleren en ondersteunen van activiteiten rondom new-business, het bouwen aan het Fygi opdrachtgeversnetwerk en recruiters coachen en helpen in sales en klantgesprekken. En laat nou net haar enorme netwerk daar ontzettend handig voor zijn. Debbie zegt: “Wij als platform zijn er voor de recruiters, zij zijn operationeel actief en veelal het eerste gezicht voor de opdrachtgever. Daar waar ik kan helpen om mee te denken of werken aan een vraagstuk van een opdrachtgever, doe ik dat graag. De recruiters zijn de ondernemers, zij hebben de kennis en ervaring in recruitment, zij werken met de opdrachtgever en wij faciliteren hen in onder andere moderne recruitment technologieën en online recruitment marketing. “Ik vind het echt fantastisch dat we zo met elkaar een totale recruitmentoplossing hebben voor onze opdrachtgevers.”

“Het gaat erom dat je het vraagstuk van de recruiter helder in beeld krijgt”

Debbie is binnen Fygi echt van toegevoegde waarde, omdat ze kijkt naar wat we kunnen betekenen en hoe we iets het beste kunnen inrichten richting de opdrachtgevers. Daarover zegt Debbie: “Het gaat erom dat je het vraagstuk van de opdrachtgever helder in beeld krijgt om een passende oplossing te bieden, samen met één of meerdere recruiters. Als recruiters het leuk vinden dan ga ik mee naar de opdrachtgever om samen de vraag te inventariseren en mee te denken in maatwerkoplossingen.”

Door de aangesloten recruiters wordt Debbie haar rol erg gewaardeerd. Zo ook door onze recruitment business partner Varida Buitenhuis. Varida vertelt: “Tijdens mijn interim opdracht liep ik tegen een aantal zaken met de opdrachtgever aan. Ik ben net gestart als zelfstandige en dit was voor mij best wel een uitdaging. Met behulp van Debbie, door middel van tips en advies, ben ik goed voorbereid het gesprek met de opdrachtgever aangegaan. Door ons intensieve contact heb ik de opdracht tot een goed einde weten te brengen. Ik ben Debbie erg dankbaar!”

Fygi_Debbie Wannet Blogfoto 2

“Belangrijk om vanuit die adviesrol in gesprek te zijn”

Wanneer je als recruiter behoefte hebt aan een coachgesprek dan staat Debbie voor je klaar. Samen ga je kijken naar de situatie: waar loop je tegenaan, waar wil je naartoe en wat is voor de opdrachtgever de beste oplossing. Debbie vult dit aan met: “We zijn de recruitmentpartner voor de opdrachtgever. Belangrijk om vanuit die adviesrol in gesprek te zijn.” Daarnaast maakt Debbie graag de onderlinge verbinding tussen de recruiters binnen het FYGI-netwerk, zodat ze ook elkaar weten te vinden en hun expertise weten in te zetten.

“Voor mij, samen met de collega’s van marketing, ligt de uitdaging bij het zowel online als offline nog meer zichtbaarder worden bij de opdrachtgevers, zodat zij weten wie wij als FYGI zijn, wat we als recruitmentplatform te bieden hebben en hoe we samen met de recruiters van toegevoegde waarde kunnen zijn voor opdrachtgevers. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, want wij zijn toch hét nummer 1 recruitmentplatform!”

Voor opdrachtgevers, pak het moment!

Is jouw organisatie op zoek naar de beste professionals voor het invullen van vacatures? Pak het moment! Neem voor meer informatie contact op met @Debbie Wannet. Stuur een e-mail naar debbie.wannet@fygi.nl of bel naar 06 484 570 85

Dit vind je misschien ook interessant

Business developer - Read more
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.
Business developer - Read more
Blog

De 15 leukste podcasts voor ondernemende recruiters

Succesvol ondernemen? Luister jezelf vooruit met de 15 leukste podcasts gericht op ondernemende recruiters, groei en mindset!
Business developer - Read more
Blog

Freelance recruiter? Regel jouw verzekeringen en profiteer van kortingen!

Ervaar hoe je als zelfstandig recruiter je risico's minimaliseert en profiteert van onmisbare verzekeringen en slimme fiscale voordelen, allemaal voor jouw succes en zekerheid.