fbpx
Social Share

Interim recruitment

Toegewijde freelance recruiter dedicated voor jouw bedrijf

Extra recruitment capaciteit voor jouw wervingsuitdaging

Je bent op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf. Het lukt jou niet om de juiste sollicitanten aan tafel te krijgen. En je zoekt (tijdelijke) specialistische uitbreiding van jouw recruitment capaciteit.

Het FYGI platform ondersteunt een netwerk van freelance recruiters die inzetbaar zijn op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij brengen jou graag in contact met een recruiter die past bij jouw branche en wervingsuitdaging.

Waarom kies je voor interim recruitment?

Je bent op zoek naar tijdelijke vervanging van een eigen recruiter.

Je wilt een nieuwe recruitmentafdeling opzetten.

Je hebt geen recruiter in dienst, maar bent wel op zoek naar nieuwe medewerkers.

Je wilt je huidige recruitment team naar een hoger niveau brengen.

Je wilt een strategisch recruitmentplan en advies voor de lange termijn.

Je wilt aan de slag met je werkgeversmerk om een aantrekkelijke werkgever te blijven.

Onze trotse partners

Daarom kies je een zelfstandige recruiter van FYGI

Onze freelance recruiters brengen extra waarde met zich mee, doordat zij aangesloten zijn bij het FYGI platform.

Ontdek welke voordelen een FYGI recruiter inzet voor jouw wervingsuitdaging.

Groot netwerk

 • FYGI database met duizenden beschikbare professionals.
 • Netwerk van meer dan 60 freelance recruiters door Nederland en België in diverse branches.

Tools & technologie

 • A.I. Search Robot
 • Automatische sourcing
 • Doelgroepdata
 • Arbeidsmarktdata
 • ATS systeem
 • WhatsApp koppeling vacaturepagina
 • LinkedIn Recruiter Seat
 • Assessments
 • Videomarketing editor

Marketing

 • Zichtbaarheid op 15+ jobboards
 • LinkedIn jobslots
 • Online wervingscampagnes
 • Employer branding advies
 • Persona workshop
 • Eigen werkenbij websitepagina
 • (SEO) geoptimaliseerde vacatureteksten

Innovatie

 • Kennis en inspiratie over de nieuwste recruitment ontwikkelingen

Onze interim werkwijze

1

Voorbereiding

 • Inventariseren recruitmentuitdaging
 • Matchen van de best passende recruiter
 • Klikgesprek tussen recruiter en opdrachtgever
 • Formaliseren en inrichten van de opdracht
2

Samenwerking

 • Inzetten FYGI tools & technologie, marketing en netwerk
 • Implementeren recruitmentplan
 • Verbeteradviezen recruitmentproces
3

Evaluatie

 • Evalueren samenwerking
 • Optimalisatie recruitment werkzaamheden

Lees ervaringen van onze opdrachtgevers

Met de inzet van Marco via FYGI hebben we naast een dedicated recruiter toegang tot een netwerk met kennis van de meest recente...

Met de inzet van Marco via FYGI hebben we naast een dedicated recruiter toegang tot een netwerk met kennis van de meest recente recruitmentontwikkelingen.

Lees meer

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en...

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en ook een groot project voor ons Contact Center. Sofie is altijd vrolijk, professioneel en communiceert duidelijk en helder.

Ze komt afspraken na en zorgt voor tevredenheid bij de diverse Business Mangers waar ze binnen Landal mee gewerkt heeft. Ze werkt efficiënt en zorgt ervoor dat onze recruitment projecten ook budgettair gezien binnen de afgesproken kaders blijven.

Lees meer

Kirsten heeft binnen a.s.r. het uitzendproces (van aanvraag tot start) onder handen genomen in nauwe samenwerking met onze leveranciers en het...

Kirsten heeft binnen a.s.r. het uitzendproces (van aanvraag tot start) onder handen genomen in nauwe samenwerking met onze leveranciers en het recruitmentteam van a.s.r. Dit heeft zij zeer goed gedaan.

Ik heb Kirsten leren kennen als een stevige gesprekspartner, iemand met veel kennis rondom flexibele inhuur en vooral een zeer prettig en flexibel persoon. Ik zou haar zeker aanraden voor iedere klus op het gebied van recruitment.

Lees meer

Een energieke, vrolijke en hard werkende (tijdelijke) collega! Kim heeft ons geholpen met het vervullen van met name de technische profielen (30+...

Een energieke, vrolijke en hard werkende (tijdelijke) collega! Kim heeft ons geholpen met het vervullen van met name de technische profielen (30+ vacatures!).

Bij vertrek heeft zij hiervan een groot deel vervuld, wat een flinke prestatie in deze pittige markt. Ze was snel zelfstandig up and running en is erg toegankelijk. We hadden haar graag aan ons vaste recruitment team toegevoegd. Groter compliment kun je niet ontvangen denk ik!

Lees meer

Annelieke heeft door haar gedrevenheid en enthousiasme vele vacatures weten in te vullen en daarmee ons team ontzettend geholpen. In een periode waar...

Annelieke heeft door haar gedrevenheid en enthousiasme vele vacatures weten in te vullen en daarmee ons team ontzettend geholpen. In een periode waar de arbeidsmarkt enorm krap was, wist Annelieke (soms tot onze verbazing) kandidaten te blijven verbinden aan vacatures en GXO, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Het is overduidelijk dat Annelieke het recruitment vak begrijpt en weet hoe ze kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Buiten haar professionele kwaliteiten is Annelieke ook een gezellige en fijne collega, wat misschien wel net zo belangrijk is.

Lees meer

Een meerwaarde, zonder twijfel. Ik heb de hulp van Kristel ingeroepen om onze medewerker-eis en onderscheidend wervingsbeleid onveranderd te kunnen...

Een meerwaarde, zonder twijfel. Ik heb de hulp van Kristel ingeroepen om onze medewerker-eis en onderscheidend wervingsbeleid onveranderd te kunnen blijven invullen in deze nieuwe ontwikkelde markt.

Kristel werkte voor mij als een verlengde collega om mij te ondersteunen met de werving en selectie van drie organisaties. Ze begreep al snel de eigen aanpak en nam deze over. Ook wist ze de diversiteit en complexiteit van de drie verschillende bedrijven snel eigen te maken.

Van tevoren heb ik met haar mijn wensen doorgesproken en Kristel heeft zich volledig aangepast op mijn manier van werken en echt maatwerk geleverd. Haar kun je de naam van je bedrijf toevertrouwen, bovendien is ze flexibel en denkt ze steeds mee met alle stakeholders (de organisatie, HR, de leidinggevenden en op nummer 1 de professional) .

Met haar meer dan tien jaar ervaring brengt ze een groot netwerk met zich mee, maar ook een enorme kennis. Alsook professionele werving- en selectiemiddelen en tips om professionals nog beter te bereiken.

Lees meer

In de afgelopen periode heeft Desirée voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in...

In de afgelopen periode heeft Desirée voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in verschillende rollen op HBO en WO niveau.

De wijze waarop zij zich invreet in de organisatie en haar verschillende bedrijfsonderdelen, zorgt ervoor dat ze de cultuur en waarden waarvoor Acture Groep staat doorleeft, Desiree borgt de klik tussen kandidaat en Acture Groep op functioneel en mens niveau. Haar toegevoegde waarde is dan ook groot!

Door optimaal gebruik te maken van de up to date recruitment technologie van FYGI, en haar persoonlijke aanpak, zijn de juiste kandidaten gericht benaderd. Iedere vacature om de groei bij Acture Groep waar te maken, is binnen afgesproken termijn vervuld! En dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

Lees meer

Sabine is een fantastische recruiter om mee samen te werken. Ik ken haar als een erg gedreven, loyale en betrokken werker, met een ‘think outside...

Sabine is een fantastische recruiter om mee samen te werken. Ik ken haar als een erg gedreven, loyale en betrokken werker, met een ‘think outside the box’ mentaliteit.

Ze heeft een hele hoop goede en leuke collega’s weten te werven en zo haar belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie.

Lees meer

...

Malou is met recht een recruitmentspecialist te noemen! Met veel energie en gedrevenheid gaat ze aan de slag met jouw wervingsvraagstuk.

Ze neemt je mee in de arbeidsmarktontwikkelingen (in het vak- en/of functiegebied) en wat die van ons vragen in de op te starten procedure of campagne. Je krijgt gericht advies op proces en op inhoud, maar ook in de balans tussen wat we van de kandidaat vragen en wat we deze te bieden hebben.

Malou heeft een eigentijdse manier van (vacaturedrafts) schrijven en van benaderen. Aan alle kanten heeft dit geholpen in de procedure om een nieuwe talentvolle collega te vinden voor OOZ. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Malou!

Lees meer

Transparante tarieven

Een interim recruiter uit het FYGI netwerk is inzetbaar vanaf € 85,- per uur exclusief BTW. Het tarief is afhankelijk van de opdracht en het ervaringsniveau van de betrokken freelance recruiter.

Voor de start van de opdracht maak je hierover een afspraak met de recruiter.

Bij FYGI vragen we geen extra kosten voor het verbinden van de best passende recruiter aan jouw organisatie. Zo houd jij jouw kosten laag.

Kies vandaag nog voor extra recruitment capaciteit

Wil je meer weten over Interim Recruitment bij FYGI of wil je in contact komen met een freelance recruiter? Wij vertellen je hier graag meer over!

Neem contact met ons op via het formulier.

Altijd een oplossing op maat

Recruitment Marketing

Succesvolle online wervingscampagne die jouw doelgroep laat solliciteren.

Werving & Selectie

Focus op jouw vacatures en betaal per gemaakte match.

Branche expertise

Bekijk onze ervaring in diverse vakgebieden en branches.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial