Social Share
array(0) { }

Online Recruitment Marketing

Met Talent Targeting vul je snel en betaalbaar je vacatures in

Snel vacatures invullen? Maak gebruik van online recruitment marketing!

Je wilt lastige vacatures invullen. Maar hoe doe je dat snel, betaalbaar en succesvol? Ons antwoord is online recruitment marketing. Talent Targeting noemen we dat. Wij zetten online recruitment marketing in om jouw doelgroep te vinden en te werven voor jouw openstaande vacature. Of je nu op zoek bent naar één of meerdere collega’s, dat maakt niet uit. Wij helpen je om snel je vacature in te vullen.

Ons stappenplan voor het invullen van jouw vacature

1

Potentiële kandidaten

Wij weten alles van jouw potentiële kandidaat. Daarvoor combineren we doelgroepdata van Intelligence Group en de interne behoefte. Zo schrijven we een vacature en advertenties die echt aanslaan bij jouw doelgroep.

2

Online wervingscampagne

Wij maken een online wervingscampagne, gericht op jouw doelgroep. We spreken hen aan op hun interesses, zijn er op het juiste moment en zorgen ervoor dat ze worden ‘verleid’ om te solliciteren. Zo krijg jij instroom van kandidaten op jouw vacature.

3

Sollicitaties laten groeien

Om ervoor te zorgen dat jij de ideale kandidaat aan tafel krijgt, analyseren we de data van de campagne. Op basis van data en kwalitatieve interviews van onze recruiter, kunnen we optimaliseren en bijsturen voor meer én betere sollicitaties.

Wist je dat veel ondernemers slechts 30% van de wervingskanalen inzetten om personeel te werven? Met Talent Targeting kan dat heel makkelijk anders!

Hoe bereiken we de juiste kandidaat?

Omdat we weten waar jouw doelgroep zich online bevindt, weten we ook welke kanalen we moeten inzetten. Social media, zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Of we bereiken hen via hun favoriete website door middel van bijvoorbeeld Google Ads.

Alles op alles voor de juiste kandidaat.

Succesvolle online recruitment marketing

Met onze wervingscampagnes zorgen we ervoor dat we jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook raken. Zo kom je in contact met zowel actieve- als latent werkzoekenden.

We raken jouw doelgroep écht, waardoor kandidaten er bewust voor kiezen om bij jou te solliciteren. Dat maakt onze online recruitment marketing succesvol.

Hoe werkt Recruitment Marketing voor jou?

Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Download de gratis brochure en ontvang direct alle in’s & out’s over Online Recruitment Marketing. 

Een online wervingscampagne bereikt én raakt jouw doelgroep!

Vacatures snel vervuld

"Iedere vacature om de groei bij Acture Groep waar te maken, is binnen afgesproken termijn vervuld!"

- Annabelle Hagoort
Algemeen directeur Acture Groep

Direct de juiste kandidaat

"Door middel van FYGI Talent Targeting hebben we direct de juiste kandidaat voor onze pers gevonden."

- Lex Jansen
Recruiter bij Wienerberger

Meer dan 30 nieuwe collega’s

"We hebben dit jaar al meer dan 30 nieuwe collega’s aangenomen. Dat was ons niet gelukt zonder FYGI."

- Inge de Jong
HR Business Partner bij Feenstra

FYGI biedt jou een oplossing op maat

Eén van onze recruiters gaat met je in gesprek over de vacature en de ideale kandidaat. Vervolgens schrijven wij een vacature die jouw doelgroep aanspreekt, waarna we bijpassende advertenties maken. Natuurlijk krijg je van te voren te zien waarmee we online gaan, het is immers jouw bedrijf.

Dit kun je verwachten:

  • Een vacature in jouw huisstijl
  • Campagnebudget per week
  • 24/7 recruiter voor opvolging van reacties, inclusief Whatsapp-sollicitatie
  • Altijd in contact met FYGI marketing om snel te schakelen

Meer weten?

Ben je benieuwd of Talent Targeting de oplossing is voor jouw recruitment vraagstuk? Get in touch! We kunnen je er nog veel meer over vertellen.

Heb je vragen?
Wil je meer FYGI?

1

Werving & Selectie

Eén van onze dedicated recruiters werft de juiste professional voor jouw openstaande vacature. Op basis van no cure, no pay. 

Meer weten >

2

Interim recruiter

Onze dedicated recruiter bij jou in het bedrijf om je te helpen met je recruitment vraagstuk. Natuurlijk kun je op- en afschalen waar nodig.

Meer weten >