Terugdraaien kan niet, opwinden wel

Talent Targeting

Talent Targeting

Talent Targeting is een unieke combinatie van een online wervingscampagne en een ervaren recruiter die het werk voor je uit handen neemt. Elke vacature en ieder mens is uniek. Daarom gebruiken wij Talent Targeting: we spreken de taal van jouw doelgroep. Door hen aan te spreken op hun moment, vergroten we de kans op het invullen van jouw openstaande vacature.

Online marketing

Met slimme online marketing bereiken we jouw doelgroep. Kwalitatieve professionals die passen bij de functie.

Duidelijke vacatures

Echte, duidelijke vacatures die laten zien wat de baan inhoudt. Natuurlijk helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf.

Ervaren recruiter

Onze recruiter maakt een voorselectie en voert gesprekken. Zo krijg je alleen passende kandidaten bij jou aan tafel.

talent targeting in 5 stappen

1. Vacature opnemen

Een ervaren recruiter neemt jouw vacature op. Bij jou op locatie, voor een eerlijk beeld van de vacature. En als het nodig is, interviewen we één van jouw medewerkers. Zo krijgt een nieuwe collega meteen een goed beeld van wat zijn nieuwe functie inhoudt.

2.Online vacaturepagina

Onze toegewijde recruiter schrijft een SEO proof vacaturetekst, met daarin data uit ons up-to-date doelgroependashboard. Wij maken een online vacaturepagina, met de look and feel van jouw bedrijf.

3.Plaatsen op jobboards

Jouw vacature staat op onze website. Onze recruiter plaatst je vacature door op 15 jobboards, waaronder Nationale Vacaturebank en Indeed. Hiermee bereiken we actief werkzoekenden.

4.Social media campagne

Wij maken een online wervingscampagne voor jouw vacature via social media. Door goed te targeten op profielgegevens bereiken we de ideale doelgroep. Door A/B testen komen we erachter wat jouw doelgroep het meest aanspreekt. Op basis van die data optimaliseren wij de online wervingscampagne voor het beste resultaat. Zo is jouw nieuwe medewerker binnen handbereik.

5.Continue monitoring

Talent Targeting kent continue en structurele monitoring. De data die we verzamelen delen we met jou in de vorm van wekelijkse rapportages. Zo ben je altijd op de hoogte van het resultaat van jouw online wervingscampagne.

Kom in contact

Heb je een vraag of opmerking over onze dienst Talent Targeting? We vertellen je graag meer over Talent Targeting en onze tarieven. Stuur ons je gegevens, dan nemen wij contact met je op. 

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.