fbpx
Social Share

Word zelfstandig recruiter bij FYGI

Run je eigen business met support

Meer gemak in je werk

Als recruiter ben je actief in een branche die voortdurend in beweging is. Je ziet de herkenbare recruitmentuitdagingen en tegelijkertijd de non-stop ontwikkeling op het gebied van recruitmenttechnologie.

Dat zet je aan het denken. Hoe blijf je succesvol in de huidige arbeidsmarkt? Kies voor meer gemak in jouw recruitmentproces. Sluit je aan als zelfstandig recruiter bij FYGI!

Het is tijd voor een bewuste keuze.

Ontdek wat FYGI voor jou kan betekenen

Ik wil slimmer ondernemen

Je eigen business runnen met meer gemak. Van ondersteuning met recruitmenttechnologie tot support met vacatureteksten (her)schrijven.

Ik wil starten met ondernemen

Tijd voor eigen keuzes. Met lef, energie en in vrijheid. Kies zelf voor wie, waar en wanneer je werkt met een verdienmodel dat past bij jouw inzet.

Ik wil eerst een vast contract

Bepaal jouw koers met hulp van FYGI. Binnen één jaar zet je de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Samen zorgen we voor een vliegende start.

Zelfstandig, maar nooit alleen

Als zelfstandig recruiter bij FYGI run jij je eigen business. Tegelijkertijd heb je altijd de mogelijkheid om je dienstverlening te optimaliseren door onze support.

FYGI faciliteert jou om succesvol te zijn. Je wordt ondersteund met online marketing, nieuwe opdrachten en de modernste recruitment technologie.

Je wordt onderdeel van een sterk netwerk met meer dan 80 zelfstandige recruiters. Resultaat? Meer gemak, meer vrijheid en een sneller recruitmentproces.

FYGI en jij

Wil jij meer weten over het aansluiten bij FYGI? Dat kan altijd.

Je mag al je vragen stellen aan Erik van de Water, initiator van FYGI.  Je mag altijd whatsappen of bellen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial