effectiever werken

100% effectiever werken met 8 praktische tools!

Ben je op zoek naar manieren om je werk als ondernemende recruiter efficiënter te laten verlopen en om betere resultaten te behalen? Dan zijn deze 8 praktische tools een absolute must-have! Of je nu op zoek bent naar een handig hulpmiddel om je URL te verkorten, bestanden te comprimeren of mobiel responsieve websites te testen. Wij hebben het allemaal voor jou op een rijtje gezet. Dus geef je werk de boost die het verdient en ondervind hoe deze slimme oplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van nóg betere resultaten. Lees snel verder om te ontdekken welke tools jij kunt inzetten om je productiviteit te maximaliseren!

Praktische tools

Boolean Searches

  • Boolean search is een zoektechniek waarmee je jouw ‘keywords’ combineert met ‘operators’ om relevantere resultaten te krijgen. Typ reeksen woorden met citaten voor en na de zoekwoorden die je zoekt en gebruik de woorden EN + OF ertussen. Dit levert geweldige resultaten op. Je kunt deze reeksen zo lang en specifiek maken als je wilt.

 

Bekijk hier hoe Boolean Search werkt!

100% effectiever werken met 8 praktische tools! - video placeholder image
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Hunter.io

  • Ideaal als je iemand wilt mailen, maar zijn of haar mailadres niet weet. Via deze site kun je het toch mailadres achterhalen. Werkt vooral goed bij grotere bedrijven.

GoFullPage

  • Maak eenvoudig en betrouwbaar een screenshot van jouw huidige browservenster. Ideaal als je een schermafbeelding nodig hebt van lange pagina’s.

Keywords Everywhere

  • Keywords Everywhere is een Chrome extensie die je helpt met keyword research! Je hebt bijvoorbeeld inzichten in SEO-moeilijkheidsstatistieken, gerelateerde en trending zoekwoorden.

Mobile simulator

  • Dit is een handige smartphone- en tabletsimulator op computer met verschillende modellen om mobiel responsieve websites te testen. Even checken hoe je vacaturetekst eruitziet op mobiel? Dat heb jij binnen no-time geregeld!

Post Inspector

  • Ontdek hoe je jouw inhoud kunt optimaliseren voor een betere betrokkenheid op LinkedIn. Post Inspector identificeert de ontbrekende gegevens op jouw LinkedIn-pagina en achterhaald wat je moet toevoegen om betere voorbeelden in berichten te geven. Smallpdf Zijn jouw bestanden vaak te groot voor op de mail? Of wil je graag meerdere bestanden samenvoegen? Gebruik Smallpdf! Samenvoegen, splitsen, comprimeren, converteren, roteren, ontgrendelen en watermerk pdf’s met slechts een paar klikken.

Tinyurl

  • Gratis en gemakkelijk je URL verkorten? Met de Tinyurl maak je binnen enkele seconden korte links! Genoeg slimme hulpmiddelen! Dus geef je werk de boost die het verdient en maximaliseer je productiviteit. Zijn we iets vergeten? Laat ons weten wat jouw favoriete recruitmenttool is en wie weet voegen we deze toe aan de lijst.

 

Dit vind je misschien ook interessant

effectiever werken - Read more
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.
effectiever werken - Read more
Blog

Unieke Fygi-onboarding

Start je avontuur bij FYGI als zelfstandig recruiter óf recruiter in loondienst, dan kun je rekenen op een efficiënte en energieke onboarding.
effectiever werken - Read more
Blog

Van groeipijn naar groeikracht: praktische oplossingen voor capaciteitsproblemen

Van groeipijn naar groeikracht: praktische oplossingen voor capaciteitsproblemen. Lees meer over employer branding.