Onboarding

Unieke Fygi-onboarding

Sluit jij je aan bij Fygi als zelfstandig recruiter óf recruiter in loondienst, dan kun je rekenen op een efficiënte en energieke onboarding. Na anderhalve week kun jij op volle kracht van start met jouw avontuur. Jouw website is gelanceerd, je hebt toegang tot de beste recruitment technologieën en je bent geïntroduceerd in ons netwerk van meer dan 70 recruiters. De hele onboarding én daarna word je begeleidt door onze platform-specialisten. Samen maken we jouw business booming. 

De onboarding is zowel fysiek als digitaal. We hebben een gestructureerd en gebruiksvriendelijk online platform met e-learnings. Ideaal, deze kun je remote volgen én op ieder gewenst moment terugkijken. Samen met mede-starters volg je verdiepende trainingen op ons kantoor in Nijkerk. Je doorloopt dezelfde leerfases en ontwikkelt met elkaar.

Volg de pre-boarding waar en wanneer jij wil

Jouw reis bij Fygi start met een pre-boarding. Deze doorloop jij in de online leeromgeving van Fygi: Happy Learning. In deze omgeving leer jij alles over Fygi, recruitment en ondernemen. Goed om te weten, in deze omgeving teken je ook de documenten die nodig zijn voor jouw start bij Fygi. Heb je de pre-onboarding afgerond? Tijd om met jouw collega-recruiters bij elkaar te komen. 

FYGI_onboarding

“Een vliegende start waarin jij je meteen verbonden voelt met het Fygi-netwerk.”

Wat levert de onboarding jou op?

De volledig verzorgde onboarding duurt anderhalve week, drie trainingsdagen vinden plaats in Nijkerk. We verbinden met elkaar en gaan de diepte in. Als (freelance) recruiter krijg je alles aangereikt om jouw merk sterk te positioneren. Hulp bij jouw personal brand. Een killer brand waarmee jij je onderscheidt in de markt en goed voor de dag komt. De hele onboarding én daarna word jij begeleidt door onze platform-specialisten. Zij zijn er voor al jouw vragen én wanneer je wil sparren of complexere situaties tegenkomt. 

Toegevoegde waarde en netwerken 

Jij kunt als zzp’er met Fygi sneller successen boeken. Samen kom je verder dan alleen. Graag nemen wij werk uit handen, zodat jij je eigen business runt met meer gemak. Tijdens de onboarding leggen wij uit hoe het Fygi-netwerk werkt en wat het je kan brengen en opleveren. Jij ontdekt jouw toegevoegde waarde en krijgt inzicht in de mogelijkheden binnen Fygi. Netwerken is een essentieel onderdeel van je werk als recruiter, dus we nemen de tijd om je hierin te begeleiden en te laten zien welke systemen jou hierbij helpen. Zo heb jij bijvoorbeeld toegang tot 20 jobboards. Je duikt dieper in het ondernemerschap en wat dit met zich meebrengt. Van A-Z krijg je alle informatie die van belang is voor jou. We weten precies wat je nodig hebt. Dit is tijdbesparend en zo haal jij het beste uit jezelf.   
 
Aan het eind van de onboarding zijn al jouw vragen over onderwerpen, zoals marketing, communicatie en recruitment technologie beantwoord. Hierdoor start jij met een gerust hart aan jouw reis als (zelfstandig) recruiter bij Fygi. Na verloop van tijd en daarna bespreken de platform-specialisten jouw businessplan en onderneming. Klaar om de wereld te veroveren als onderdeel van ons netwerk!  

Dit vind je misschien ook interessant

Onboarding - Read more
Blog

Ons nieuwe kantoor, de plek waar werkgeluk centraal staat

Ontdek hoe ons gloednieuwe kantoor naast de A28 de perfecte setting vormt voor vernieuwing in hr en recruitment.
Onboarding - Read more
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.
Onboarding - Read more
Blog

Daphne & Fygi

Daphne omarmt zelfstandig ondernemerschap na een jaar bij Fygi, gesteund door training en een sterk netwerk, voor een vrij en succesvol zzp-leven.