(schrijf)tools recruiter

Gegarandeerd indruk maken met 9 creatieve (schrijf)tools!

Goede en creatieve teksten schrijven zijn belangrijke, alledaagse werkzaamheden van een recruiter. Soms kunnen we wel wat hulp gebruiken als het aankomt op creativiteit! Gelukkig zijn er héél veel tools en handigheidjes die jou helpen om het beste uit jezelf te halen. In deze blog vertellen we je over de 9 creatieve (schrijf)tools die handig zijn voor jou als ondernemende recruiter. Succes!

Creatieve (schrijf) tools

RemoveBG

  • Ben je actief bezig met het vormgeven van je socialmediaposts en wil je graag de achtergrond van een logo of afbeelding verwijderen? Met 1 klik verwijder je direct de achtergrond van een foto. Copy-paste de afbeelding en RemoveBG doet de rest.

Canva

  • Canva, de must-have tool voor elke (online) ondernemer om mooie communicatie-uitingen te maken. Je kunt het gebruiken voor visuals voor social media, presentaties, posters, video’s, logo’s en nog veel meer! Kies uit talloze creatieve templates. Canva kan ook een inspiratiebron zijn voor jouw creatieve creaties.

Bekijk hier hoe Canva werkt!

Gegarandeerd indruk maken met 9 creatieve (schrijf)tools! - video placeholder image
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Cleanup.pictures

  • Verwijder binnen enkele seconden alle ongewenste objecten, defecten, mensen of tekst van jouw foto’s! Sleep eenvoudig een afbeelding in het kader om gratis aan de slag te gaan. Ideaal!

Color pick eyedropper  

  • Een handig en simpel tooltje voor als je de kleur van een element op je scherm wil achterhalen. Je kunt via deze extensie met 1 klik op de knop kleuren op websites en van visuals achterhalen.

Kapwing

  • Wil jij nog meer uit je video’s halen? Gebruik dan zeker Kapwing! Dit is een online video-editor voor creatieve professionals die mensen helpt bij het ondertitelen, vergroter of verkleinen. Superhandig!

Pexels

  • Als je zelf geen middelen hebt om professionele foto’s te (laten) maken voor je website kun je gebruikmaken van stockfoto’s. Pexels is een van onze favoriete bronnen van gratis hoogwaardige fotografie.

Title Generator

  • Creatieve kop inspiratie nodig? Genereer eye-catching koppen met de tool Title Generator! Maak 700 koppen met slechts 1 klik! Let op: de zoektermen moeten Engels zijn. Je kunt de onderwerpsuggesties natuurlijk zelf vertalen naar het Nederlands.

VideoMyJob

  • Verhoog de betrokkenheid met authentieke video’s! Met VideoMyJob produceer en distribueer je snel en kosteneffectief hoogwaardige video-inhoud met een smartphone. Ideaal voor als je net wat meer wilt opvallen!

Synoniemen.net

  • Vervang veelgebruikte woorden! Op Synoniemen.net vind je allerlei alternatieve woorden met dezelfde betekenis als het door jou gezochte woord. Erg handig!

Wordtune – AI-powered Writing Companion

  • Altijd jouw gedachten op papier. Wordtune is een aangedreven schrijfhulp die begrijpt wat je probeert te zeggen. De tool doet direct een suggestie om jouw tekst duidelijker, boeiender en authentieker te maken. De suggesties zijn in het Engels, maar je kan je teksten natuurlijk in het Nederlands schrijven.
Tot zover onze 9 tools om jou een creatieve boost te geven! Zijn we iets vergeten? Laat ons weten wat jouw favoriete recruitment tool is en wie weet voegen we deze toe aan de lijst.

Dit vind je misschien ook interessant

(schrijf)tools recruiter - Read more
Blog

100% effectiever werken met 8 praktische tools!

Maak kennis met 8 essentiële tools die elke ondernemende recruiter nodig heeft om effectiever te werken en betere resultaten te bereiken, van Boolean Searches tot Tinyurl.
(schrijf)tools recruiter - Read more
Blog

De 7 beste efficiency tools voor iedere ondernemende recruiter!

Boost je zzp-recruitment efficiëntie met tools als: Instapaper, Glasp, Grammarly, RescueTime, Calendly, Trello, en Buffer!
(schrijf)tools recruiter - Read more
Blog

Ontdek hoe soft skills jou helpen!

Soft skills, even belangrijk als hard skills, zijn cruciaal voor teamharmonie en werkvloersucces. Ze vormen de basis voor effectieve samenwerking.