Astrid Hut

Recruitment Business Partner

Astrid_Recruiter_FYGI
Astrid Fygi zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ik geloof in de kracht van persoonlijke verbinding en maatwerk in recruitment. Gedreven door nieuwsgierigheid en mijn jarenlange ervaring in de detacheringsbranche, maak ik het verschil voor en met mijn opdrachtgevers. Mijn grote netwerk zet ik graag voor je in. En zoals anderen over mij zeggen: ik ga uitdagingen voor 100% aan en laat niet los!

Met empathie en een scherpe blik duik ik in elk gesprek. Mijn doel? Echte connecties maken en de perfecte match vinden. Want voor mij gaat recruitment verder dan alleen het invullen van een vacature. Het gaat om het bouwen van duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen en open communicatie. Dus als je op zoek bent naar een partner die net dat beetje extra geeft, ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samen jouw vraagstuk oplossen.

Astrid Hut _ Sfeerafbeelding

Zo werk ik met jou samen.

Mijn achtergrond in de hospitality heeft me geleerd wat échte dienstverlening inhoudt. Gecombineerd met mijn jarenlange ervaring in recruitment, ben ik er om jou te ontzorgen. Van het vinden en binden van professionals, tot het opzetten van een onboardingproces en het optimaliseren van de processen. We gaan ervoor zorgen dat elke stap in het recruitmentproces naadloos aansluit bij jouw organisatie.

Ik begrijp dat elke organisatie uniek is. Daarom pas ik mijn strategieën aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar vaste medewerkers of zzp’ers, ik heb de ervaring en het netwerk om de perfecte match te vinden. En met mijn uitgebreide netwerk binnen het Sociale Domein en ervaring in diverse branches, kan ik snel inspelen op veranderende marktbehoeften.

Wat je van mij kunt verwachten:

  • Diepgaand Begrip: ik duik diep in jouw organisatie en branche om te begrijpen wat je echt nodig hebt.
  • Maatwerk: van het uitzetten van vacatures tot het benaderen van kandidaten, elke stap wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie, waarbij we rekening houden met de bedrijfscultuur.
  • Duurzame Relaties: ik streef naar langdurige samenwerkingen, waarbij ik ook na plaatsing betrokken blijf.

Het is mijn missie om niet alleen de juiste mensen te vinden maar ook om een cultuur van open communicatie en samenwerking te bevorderen. Want ik geloof dat de beste resultaten voortkomen uit echte samenwerking.

Ben je klaar voor een recruitmentpartner die echt het verschil maakt? Laten we samenwerken en het beste talent voor jouw organisatie vinden.

Skills

Sourcen

Onboarding opzetten/geven

Coaching

Gesprekken voeren

Procesoptimalisatie

Branches

Sociaal domein

Detachering

Reisbranche

Office

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Met Astrid haal je een zeer kundige, mensgerichte en goede recruiter in huis. Weet op een hele natuurlijke manier de verbinding te maken waardoor velen zich snel prettig en vertrouwd bij haar voelen en zich zodoende openstellen. Met deze openheid en haar kennis schat ze de persoon tegenover zich goed in en weet ze heel makkelijk de vertaling te maken van persoonlijke eigenschappen, competenties, drijfveren en wensen naar een gerichte opdracht of baan of andersom. In de begeleiding blijft ze goed aangesloten op de persoon en de inhoud. In het team degene die met een kritische blik ook lastige zaken bespreekbaar maakt, altijd goed onderbouwd en rustig gebracht. Durft zich uit te spreken. Verder als collega zeer geïnteresseerd in de ander, oprecht en met een goed luisterend oor. Zelfstandige recruiter die het regelt met een mensgerichte aanpak!

Erik Sloots
Vestigingsmanager - BVNG

Astrid is een collega die je graag in je team wilt hebben. Enthousiast, leergierig en een persoonlijkheid die je snel op je gemak doet voelen, dit hielp haar ook onwijs in haar sales aanpak en contact met klanten. Ze gaat uitdagingen met 100% aan en laat niet los! In het afgelopen jaar heb ik haar ervaren als een kundige collega die ook altijd tijd nam om te checken hoe het met je was. Astrid is een collega die je graag in je team wilt hebben. Enthousiast, leergierig en een persoonlijkheid die je snel op je gemak doet voelen, dit hielp haar ook onwijs in haar sales aanpak en contact met klanten. Ze gaat uitdagingen met 100% aan en laat niet los! In het afgelopen jaar heb ik haar ervaren als een kundige collega die ook altijd tijd nam om te checken hoe het met je was.

Bart van Wijk
Lean Yellow Belt

Astrid heb ik leren kennen als een enthousiast, open en leergierig persoon. Zij kan zichzelf goed motiveren en beschikt over een goede dosis zelf reflectie. Ze is een echte verbinder en iemand bij wie je je direct op je gemak voelt.

Femke Steijlen
Vitaliteitscoach

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Astrid Fygi zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Astrid Hut Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.