Content hub

Ontdek inspirerende verhalen, cases, blogs en handige tips.

Lotte-maakt-fotos-content-hub-02
Testimonial

De stap naar ondernemerschap met Kirsten

Iedereen heeft een eigen reden om te starten als zelfstandig ondernemer. Die van Kirsten bekijk je in deze video.
Blog

Malou & het thuisfront

Eric ondersteunt Malou's overstap naar zzp voor meer werkgeluk, gelovend dat hun gezamenlijk geluk toeneemt. Hij ziet de waarde in van het nastreven van passie boven financiële zekerheid.
Blog

Anita & Fygi

"Ontdek Anita's reis van passievolle recruiter bij Unique naar bevlogen freelancer, gedreven door menselijk contact en persoonlijke groei."
Blog

Malou & Fygi

Leer hoe Malou werkgeluk vindt door de balans tussen persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, in haar reis naar zelfstandig ondernemerschap met FYGI.
Blog

Roland & Fygi

Roland Poot, de hardwerkende levensgenieter, heeft ruim 8 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Sinds een half jaar is hij aangesloten als zzp-recruiter bij FYGI.
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.
Blog

Edwin & Fygi

Edwin is tot op het bot gemotiveerd en sinds 3 jaar zelfstandig recruiter. Hij heeft al 24 jaar ervaring in de recruitment.
Blog

Freelance recruiter worden? Beperk risico’s en maak de stap!

7 stappen naar veilig ondernemen: Iris' beste keuze. Minimaliseer risico's, maximaliseer succes.
Blog

Daphne & Fygi

Daphne omarmt zelfstandig ondernemerschap na een jaar bij Fygi, gesteund door training en een sterk netwerk, voor een vrij en succesvol zzp-leven.