fbpx
Social Share

07 jan 2021

Ik ben FYGI: Ruud

Waar ik energie van krijg!

Energie staat centraal in alle dingen die ik doe. Niet alleen in mijn werk maar ook zeker in mijn privé. Dit maakt dat ik alles ook vol enthousiasme kan doen.

Zo ben ik vorig jaar januari vol energie begonnen aan mijn FYGI avontuur na 5 jaar bij Experis te hebben gewerkt. Ik ben alweer vol energie bezig met mijn tweede interim opdracht bij Trifork. Daarnaast pak ik ook nog steeds met veel energie vacatures op voor Royal Bel Leerdammer waar ik het eerste half jaar op interim basis heb gewerkt. Het afgelopen jaar heb ik als ondernemer mooie inzichten gekregen!

Om alles met veel enthousiasme te kunnen doen is het belangrijk dat ik ook regelmatig en op tijd ontspan. Dat doe ik graag op de rug van mijn paard Presley. Heerlijk om een bosrit met hem te maken over de prachtige Veluwe. Verder vinden we het thuis ook heerlijk om samen met onze honden een stuk te wandelen op de hei of lekker een hapje te gaan eten.

Omdat het leven veranderd. Iedere dag een beetje of zomaar in een keer.
Dit hebben we allemaal meegemaakt het afgelopen jaar. In maart veranderde ons leven op een dinsdagavond, in een keer. Zelf moest ik even omschakelen. Ik heb inmiddels een kantoor gehuurd waar ik mede ondernemers ontmoet en ik heb me aangesloten bij een netwerkclub in de regio. Voor mij is dit toch net even anders netwerken dan dat ik gewend ben, maar zeker niet minder leuk! Graag wil ik deze lijn doorzetten en ook binnen mijn eigen netwerk gaan inzetten.

-Ruud

Ruud
Interim recruitmentRecruitment marketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Ruud in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie

-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial