Esther van Roode

Recruitment Consultant

Esther-van-roode-header-fygi
Esther

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hi! Ik ben Esther.

Orde in chaos creëren en het optimaliseren van recruitmentprocessen klinkt voor mij heel bekend. Mijn naam is Esther van Roode en inmiddels zit ik al jaren in het recruitmentvak. Ik heb daardoor veel ervaring met het implementeren van recruitmentprocessen en stakeholdermanagement. Daarbij houd ik de ontwikkelingen en trends binnen de recruitment nauwlettend in de gaten. De belangrijkste ontwikkeling voor de komende jaren? Een krachtige employer brand én de slimste en meest geoptimaliseerde recruitmentprocessen voor jouw bedrijf.

Het ondersteunen, motiveren en activeren van mensen dát vind ik fantastisch! Met mijn daadkrachtige en authentieke houding maak ik gemakkelijk contact met de medewerkers in jouw bedrijf. Daarbij heb ik oog voor de doelstellingen en weet ik deze commerciële kant naadloos te verbinden met de menselijke kant. Voor alles een oplossing, dát is mijn motto.

Esther-van-roode-media-persoonlijke-pagina

Zo werk ik met jou samen.

Door mijn ervaring heb ik in de jaren een groot en waardevol netwerk opgebouwd, welke ik uiteraard zal inzetten voor jouw bedrijf. Zo heb ik ervaring binnen de logistiek, productie en klantcontactbranche. Hoewel ik inmiddels een echte senior corporate recruiter ben, zal ik mij waar nodig inzetten om de moeilijk vindbare profielen te werven. Hierbij verdiep ik mij in de persoon die voor mij zit en brengen we in kaart of de cultural fit er is. Want dit is uit ervaring sprekend van invloed voor de lange termijn binding.

Mijn kracht ligt bij het optimaliseren van recruitmentprocessen, employer branding en recruitment marketing. Ik ben goed in het bemiddelen tussen externe leveranciers en interne afdelingen. Daarbij weet ik samenwerking van de medewerkers onderling te stimuleren en een positieve draai te geven aan dat wat vastloopt.

Het in kaart brengen van jouw loopbaan en mogelijke vervolgstappen, dát doe ik graag met je. Je kunt van mij een transparant, prettig en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Jou begeleiden naar jouw beste baan, dát is mijn doel. Wie niet waagt, wie niet wint! Ben je ook klaar om het zetje in de goede richting te krijgen?

Mijn skills en expertise

Skills

Onboarding

Headhunting

Recruitment planning

Arbeidsmarktcommunicatie

Sourcing

Branches

Office

Finance

Sales & marketing

Productie & logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Esther was een hele waardevolle collega in de maanden dat zij binnen Bonusan als interim recruiter aan de slag was. Door haar voortvarende start – waarbij zij zich snel onderdeel maakte van het team – is de vacaturepiek soepel door haar opgepakt. Ze is gedreven, legt gemakkelijk relaties en wist ons echt te ontzorgen. Dat zij aangesloten is bij FYGI is daarnaast een mooie meerwaarde.

Judith Bosua
HR Manager bij Bonusan

Esther heeft haar eerste zzp-opdracht bij ons verricht. Ze heeft goed kunnen ondervinden hoe je direct toegevoegde waarde levert aan een nieuwe klant. Esther is prettig, hardwerkend, helder in communicatie en duwt terug waar nodig. Ze komt tijdig met overzichten om de business te informeren over hoe we ervoor staan.

Julia Robeerst
Hr-adviseur - Acture Groep

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Esther

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Esther van Roode Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.