Iris Kamp

Recruitment Business Partner

Fygi_Iris_Kamp
FYGI_Foto_Iris-2

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Al meer dan vijftien jaar mag ik professionals en organisaties aan elkaar verbinden. Samenwerking is hierin voor mij de basis van succes. Weten wat er leeft én alle kansen en mogelijkheden onderzoeken om die éne professional te vinden en te binden.

Zo werk ik met jou samen.

Het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers, het creëren van duurzame matches, een bijdrage leveren in de groei van teams en aan iemand z’n loopbaan. Daar krijg ik energie van!

In een wereld waar we vluchtig door social media scrollen, moeten we binnen vier seconden iemands oprechte aandacht zien te pakken. Creatief, denken in mogelijkheden en zoeken naar de verbinding, daar ligt mijn kracht. Hierin zijn voor mij aandacht, luisteren, afstemmen en afspraken nakomen van essentieel belang. Het creëren van vertrouwen zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn. Daar ga ik voor. Omdat werk meer is dan een baan.

Skills

Headhunten

Sourcen

Branches

Office

Maritiem

Sociaal domein

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Foto_Iris-2

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Iris Kamp Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.