Marissa Cornelissen

Recruitment Business Partner

Marissa Header
Marissa Cornelissen

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Welkom! Mijn naam is Marissa Cornelissen. Als recruitment business partner kun je bij mij terecht voor het gehele recruitmentproces, verbeteringen, advies en de uitwerking hiervan.

Mijn kracht ligt in het schakelen tussen verschillende projecten en het bijsturen waar nodig. Stakeholdermanagement is hierbij als vanzelfsprekend. Met een transparante, persoonlijke en gestructureerde werkwijze, kom ik graag jouw bedrijf tijdelijk versterken.

Mijn toegevoegde waarde

De wereld van recruitment verandert. Recruitment marketing is dé toekomst. Mede hierom ben ik aangesloten bij FYGI. Zo beteken ik nog meer voor mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers en professionals.

✅ SEO-proof vacatureteksten
✅ Nieuwste recruitment technologieën
✅ Arbeidsmarkt en doelgroependata-analyses
✅ Gerichte online wervingscampagnes
✅ FYGI-assessment voor een objectief en compleet beeld

Qua branche heb ik inmiddels brede ervaring opgedaan, jouw bedrijf is méér dan welkom. Heb jij een recruitmentvraagstuk binnen jouw organisatie waarop ik mijn kennis en expertise kan loslaten? Laten we in gesprek gaan. ☕

Skills

Onboarding

LinkedIn expert

Arbeidsmarktcommunicatie

ATS-systemen

Headhunten/sourcen

Stakeholder management

Branches

Arbodienstverlening

Horeca

Kinderopvang

Office

Zorg

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Ik heb Marissa als een sociale, betrokken professional ervaren. Die zowel op afstand als fysiek op kantoor het beste voor de organisatie naar boven haalt. Ondanks haar interim status bij de organisatie, heeft ze zich onmisbaar gemaakt en was ze onderdeel van het team. Zowel in schrift als mondeling nauwkeurig en projectmatig zeer accuraat. Een aanbeveling voor elke organisatie!

Sabine Röling
Head Employer Branding & Experience bij Partou

Ik heb Marissa als een sociale, betrokken professional ervaren. Die zowel op afstand als fysiek op kantoor het beste voor de organisatie naar boven haalt. Ondanks haar interim status bij de organisatie, heeft ze zich onmisbaar gemaakt en was ze onderdeel van het team. Zowel in schrift als mondeling nauwkeurig en projectmatig zeer accuraat. Een aanbeveling voor elke organisatie!

Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste recruitment professional. In het afgelopen jaar heeft zij ons met diverse vacatures geholpen. Ze weet goed wat er bij ons speelt en weet op die manier de juiste professional te selecteren.

HR-manager - Maxilia Relatiegeschenken

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Marissa Cornelissen

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Marissa Cornelissen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.