Nancy Wijnkamp

Recruitment Business Partner

Nancy Wijnkamp Header
FYGI_ProfielfotoNancy-300

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Sinds 1999 bemiddel ik in personeel. Vooral in de technische en logistieke branche. In de loop der jaren is het logische gevolg hiervan dat ik binnen deze branches een diversiteit aan verschillende vacatures heb mogen invullen.

Iedere dag opnieuw doe ik dit werk met veel plezier. Aangesloten bij FYGI als Happy recruiter maak ik ook jou graag ‘happy’ met je nieuwe uitdaging.

Dit kan ik voor je doen

Professionals
Ik luister goed naar jouw wensen en eisen. Wat vind jij nou écht belangrijk in een baan? Bij mij blijft het niet alleen bij een intake gesprek maar ik hou graag contact met jou!

Opdrachtgever
Ik kijk verder dan alleen het functieprofiel. De opleiding en werkervaring zijn natuurlijk de basis. Maar past de persoonlijkheid ook echt bij jouw bedrijf? Dat vindt ik nog veel belangrijker!

Op zoek naar een geschikte professional? Ik help je graag! Wist je trouwens dat ik ook beschikbaar ben voor interim-opdrachten? Persoonlijker kan ik het niet maken.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op!

Skills

Headhunten

Sourcing

Recruitmentplanning

Employer Branding

Tekstschrijven

Branches

Office

Finance

IT

Sales & Marketing

Techniek

Productie & Logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van opdrachtgever

Natuurlijk is Nancy een professionele gedreven recruiter maar daar laat zij het niet bij. Zij zet echt dat stapje extra en ziet mogelijkheden die niet direct voor iedereen zichtbaar zijn en laat niet los totdat zij heeft bereikt wat zij zichzelf tot doel heeft gesteld. Daarnaast is ze een plezierig persoon om contact mee te hebben en weet je zo te stimuleren dat ook jij extra gemotiveerd blijft. En dat allemaal met een flinke dosis humor.

Ronald Pet
Global Business Development - Witcom Engineering Plastics B.V.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_ProfielfotoNancy-300

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Nancy Wijnkamp Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.