Roland Poot

Recruitment Business Partner

Roland Poot Header
roland zzp recruiter

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ga jij met mij het avontuur aan? Ik gebruik mijn innerlijk kompas en zet koers om professionals en opdrachtgevers te matchen. Dit doe ik remote vanuit Spanje waar ik samen met mijn liefdevolle gezin woon. Voor mij een mooie manier van leven; het avontuur aangaan in zowel privé als zakelijk.

Grotendeels heb ik recruitmentervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Uiteraard laat ik mij uitdagen om mij onder te dompelen in andere branches. In samenwerking met Fygi kan dit uitstekend!

Roland Fygi

Dit kan ik voor je betekenen

Voor jou als opdrachtgever
Ben jij als opdrachtgever op zoek naar de juiste professional? Ik stel mijzelf beschikbaar op basis van interim en werving & selectie opdrachten. Van management- tot operationele rollen ben ik voor jou dé gesprekspartner en bruggenbouwer. Met innovatie en creativiteit kunnen we samen tot de juiste invulling komen.

Voor jou als professional
Ben jij als professional op zoek naar jouw beste baan? Check! In je zoektocht ben ik jouw medereiziger. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen en dromen nastreeft. Als sparringpartner kijk ik naar de persoon die je nu bent en wat je graag wil worden!

Gaan wij samen het avontuur aan? Gaaf! Ik kom graag met je in contact!

Skills

Sourcing

Headhunten

Projectmatig werken

LinkedIn Expert

Branches

Office

Finance

Bouw

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Het is dankzij Roland dat er een nieuwe wereld voor mij is opengegaan op het gebied van online recruitment marketing. Ik heb het hierbij als heel prettig ervaren dat je als klant in elke stap wordt meegenomen en je zelfs het campagnevoorstel volledig ter inzage ontvangt, voordat de campagne live gaat. De lijntjes met Roland zijn kort, hij houdt je continu op de hoogte door middel van rapportages en hij spreekt elke kandidaat persoonlijk voordat hij het profiel naar je doorzet, om er zeker van te zijn dat iemand bij je organisatie past. Roland denkt verder écht met je mee en ik kan hem dus zeker van harte aanbevelen!

Anouk Mulder
Projectmanager, Lindenhaeghe

REBO heeft Fygi (Roland Poot) ingeschakeld op het moment dat er behoorlijk opgeschaald moest worden. We werken nu een aantal maanden heel prettig met Roland samen. Hij maakt echt onderdeel uit van ons (recruitment)team. We kunnen snel schakelen met hem en hij denkt altijd goed mee bij elk vraagstuk wat voorligt. En, niet geheel onbelangrijk, bijna al onze vacatures zijn binnen afzienbare tijd ingevuld!

Bregje Sloot
Managing Partner, REBO Groep

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
roland zzp recruiter

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Roland Poot Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.