Vincent van der Vaart

Recruitment Business Partner

Vincent zzp Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Geboren om te sporten! Mijn passie voor sport zie ik elke dag terug in mijn werk. Als recruiter win ik een wedstrijd door de beste bedrijven met de beste professionals aan elkaar te verbinden. Om te winnen moet je verrassend en creatief zijn. Je moet opvallen en jezelf onderscheiden van de rest. Allemaal overeenkomsten die mijn leven zakelijk en privé verrijken.

Als sporter moet je trainen om beter te worden of op elkaar ingespeeld te raken. Als recruiter blijf ik mijzelf ontwikkelen om de nieuwste manieren van recruitment onder de knie te krijgen. Zo verschijn ik elke wedstrijd, sportief of zakelijk, met de perfecte voorbereiding aan de start.

Als je mijn cv ziet, dan kun je daar geen touw aan vastknopen en toch is het logisch. Ik heb echt van alles gedaan. Pas als ik je vertel hoe mijn loopbaan eruitziet snap je het. Ik weet dus als geen ander dat je mensen niet alleen op een stuk tekst uit een cv kan beoordelen. Zie mij als een scout die het juiste talent weet te ontdekken. Dat is pure winst voor professionals en dus ook voor hun toekomstige werkgevers.

Zo werk ik met jou samen.

Net als een trainer/coach het leuk vindt om een team of individu beter te maken, vind ik het leuk om organisaties en professionals verder te helpen. Dat doe je door vanuit de juiste beginsituatie een plan te maken en dat plan uit te voeren. Elk plan is maatwerk.

Na een wedstrijd, gewonnen of verloren, is het tijd om te relaxen en al pratend terug te kijken op de geleverde prestatie. Daarna komen er nog verhalen uit de oude doos en is er tijd voor een lolletje. Humor maakt alles lekker luchtig. Dit is wie ik ben en waar ik voor geboren ben. Daarom ben ik recruiter!

Mijn skills en expertise

Skills

Arbeidsmarktcommunicatie

Headhunting

Recruitment planning

Recruitment strategie

Branches

E-commerce

Office

Techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Vincent zzp Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Vincent van der Vaart Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.