Kim Albrecht

Recruitment Consultant

Kim Header
FYGI_Profielfoto_Website_Kim-scaled-1-2048x2048

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Al meer dan 15 jaar werk in de recruitment. Ik heb in verschillende branches bij meerdere bedrijven met veel plezier de juiste match mogen maken. Dat doe ik door mij echt te verdiepen in jouw organisatie. Ik ga in gesprek met managers en medewerkers om de cultuur te leren kennen. Daarbij durf ik kritische vragen te stellen. Ik krijg veel energie van grootschalige recruitment projecten waarin ik mijn vastberadenheid goed kwijt kan, maar recruitment op maat past ook zeker bij mij.

Ik heb mij aangesloten bij Fygi, omdat ik al mijn ervaring met lef, energie en in vrijheid wil voortzetten als zelfstandig recruiter. Door dit mooie recruitment platform kan ik nog extra diensten bieden, zoals: vacatures posten op 10+ jobboards, online wervingscampagnes uitzetten, werken met AI searchtool RobinRecruit én heb ik een netwerk van 40 andere Fygi recruiters in verschillende branches.

 

Kim Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Voor organisaties:
Als zelfstandig recruiter kun je mij inzetten voor een tijdelijke interim opdracht, denk aan:

  • Vervanging voor zwangerschapsverlof
  • Vervanging voor ziekte
  • Of natuurlijk bij tijdelijke drukte binnen de organisatie

Maar ook:

  • Werving & Selectie
  • Online marketing campagnes
  • Onboarding- en recruitment advies

Voor professionals
Ik ga graag met jou in gesprek om jouw wensen en eisen te achterhalen. Wat vind jij echt belangrijk? We gaan het samen doen!

Contact
Wil je meer weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Hopelijk tot snel!

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Een energieke, vrolijke en hard werkende (tijdelijke) collega! Kim heeft ons geholpen met het vervullen van met name de technische profielen (30+ vacatures!). Bij vertrek heeft zij hiervan een groot deel vervuld, wat een flinke prestatie in deze pittige markt. Ze was snel zelfstandig up and running en is erg toegankelijk. We hadden haar graag aan ons vaste recruitment team toegevoegd. Groter compliment kun je niet ontvangen denk ik!

Esther Hutten
Senior Corporate Recruiter - Stella Fietsen

Ik heb Kim leren kennen als een kundige recruiter, die enorm snel kan schakelen. Gezien de groei van Stella, en daardoor opening van tien servicecentra, waren wij op korte termijn op zoek naar professionele service monteurs. Kim was creatief in een krappe arbeidsmarkt en heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Van de aangetrokken servicemonteurs gaan wij nog jaren plezier beleven.

Thijs Menges
Service Manager

Ik heb Kim leren kennen als een proactieve en meedenkende recruiter. Ze was voor mij de link tussen de trainee en mijzelf als klant en leverde altijd maatwerk. Kim neemt de tijd, kijkend waar kansen en behoeftes liggen en speelt daar op in. Kim staat altijd open voor feedback en doet er ook wat mee, maar kijkt ook kritisch naar zichzelf. Afspraak is afspraak bij Kim.

Ramses Klinkhamer
Teammanager Dat IP - Allinq

De samenwerking met Kim verloopt altijd prettig. Zij is kundig, oprecht en schakelt snel in gesprekken. Ik beveel haar dan ook aan in geval van Recruitment vraagstukken.

Tamara Bottenberg
Corporate recruiter - Fokker GKN Aerospace

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Profielfoto_Website_Kim-scaled-1-2048x2048

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Kim Albrecht Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.