Pieter Duijndam

Recruitment Business Partner

Pieter Duijndam Header
Pieter Fygi zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als geboren netwerker ben ik in staat om binnen een korte tijd de meeste geschikte professionals te vinden voor mijn opdrachtgevers. Dit om zo snel mogelijk de vacature op de beste manier in te vullen. Waarbij zowel de professional als de opdrachtgever tevreden is.

Ik anticipeer hierbij op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt. Want als partner van FYGI word ik ondersteund met de beste recruitmenttools én met een geheel recruitmentplatform.

Het sparren met ondernemers over vacatures en hun commerciële doelstellingen vind ik fantastisch om te doen en geeft me veel energie. Dit komt natuurlijk ergens vandaan! De afgelopen jaren ben ik in verschillende commerciële functies actief geweest. Daarbij heb mij voornamelijk bezig gehouden met het plaatsen van Sales en Finance professionals. En in die afgelopen tijd heb ik de wereld zien veranderen, waardoor ik precies weet wat nodig is om jouw wensen te vervullen.

Pieter Fygi

Zo werk ik graag samen.

Met mijn kennis en ervaring ben verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod. Waarbij ik altijd ga voor een persoonlijke aanpak. Maar ook authentiek zijn en contact maken met de doelgroep vind ik enorm belangrijk. Want dat is een randvoorwaarde om je te kunnen onderscheiden.

Professionals
Ben jij als professional op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je een vraag stellen over de markt? Of wil je samen kijken naar jouw toekomst? Ik kom graag met jou in contact. Op een persoonlijke, authentieke en eerlijke manier bekijken wij samen hoe jouw reis eruit gaat zien.

Opdrachtgevers
Ben jij als opdrachtgever op zoek naar nieuwe medewerkers? Wil je meer te weten komen over de arbeidsmarkt? Of wil je samen eens kijken naar de toekomst van jouw organisatie? Ook dan kom ik graag met jou in contact. Persoonlijk, eerlijk en authentiek. Zo gaan wij onze samenwerking aan.

Mijn eigen beste baan bestaat uit een combinatie van een uitdagende interim opdracht met werving & selectie opdrachten. Ik denk graag met je mee. Denk bijvoorbeeld aan advies over de website en de huidige manier van searchen. Kan ik je op dit gebied ondersteunen? Neem contact op met mij.

Skills

ATS-systemen

Recruitmentplanning

Inrichten recruitmentafdelingen

Branches

Zorg

Sales & Marketing

Finance

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgever

Pieter heb ik leren kennen als een gedreven account manager. Reeds bij de eerste afspraak werd direct duidelijk dat Pieter vol vertrouwen was van de toegevoegde waarde die hij kon brengen. Deze belofte is zeker nagekomen, naast dat hij er persoonlijk zorg voor heeft gedragen dat onze samenwerking soepel verloopt, is hij ook op sociaal vlak ontzettend sterk. In een veld het aanbod sterk concurrerend is, was Pieter voor mij een van de cruciale factoren voor een verdere samenwerking die vervolgens altijd perfect is verlopen.

Roelof van Anrooij
Field Sales Manager Netherlands - Anheuser-Busch InBev

Pieter weet als geen ander connecties en relaties te bouwen. Hij heeft een brede interesse en verdiept zich waar nodig in de materie. Ik vond het geweldig hoe snel hij inzag wat data in onze sector kan betekenen en hoe we dat moeten inzetten voor onze opdrachtgevers. Pieter is niet bang voor het nieuwe, integendeel, hij wil constant leren en verbeteren. Naast communicatief is hij gedreven, collegiaal, innovatief en een toffe gozer om een biertje mee te drinken. Ik heb met erg veel plezier met hem samengewerkt.

Laurens Ruster
Manager Advanced Analytics / Data Science - GGN

Pieter is van afspraak is afspraak. Hij komt na wat hij beloofd. Een klassieke gedegen senior recruiter. Betrouwbaar, inhoudelijke gesprekspartner, succesvol, kan goed luisteren en weet de kandidaten voor je uit de markt te halen op een plezierige wijze. Voor Landal GreenParks heeft hij me geholpen om zeer lastige (senior) marketing, commerciële en finance profielen uit de markt te halen. En last but not least je kunt erg met Pieter lachen!

Sanne Gehner - van de Kamp
Manager Recruitment & Employer Branding - Landal GreenParks

Erg fijn om Pieter gesproken te hebben. Ik merk dat ik zijn manier van werken, de benadering en het feedback geven, samen met de open en eerlijke combinatie, erg prettig vind. Een verfrissing ten opzichte van con-collega recruiters die ik de afgelopen weken heb mogen spreken. Mijn dank voor het contact met Pieter.

Professional

De juiste match vinden door goed naar alle partijen te luisteren, mensen bij elkaar brengen en enthousiasmeren, deze nieuwe uitdaging past jou helemaal.

Mandy Stevens-Braun
Algemeen Directeur - Unique

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Pieter Fygi zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Pieter Duijndam Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.