Social Share
bool(false)

Pieter
Duijndam

Recruitment Business Partner

Met lef, energie en in vrijheid.

Als geboren netwerker ben ik in staat om binnen een korte tijd de meeste geschikte professionals te vinden voor mijn opdrachtgevers. Dit om zo snel mogelijk de vacature op de beste manier in te vullen. Waarbij zowel de professional als de opdrachtgever tevreden is.

Ik anticipeer hierbij op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt. Want als partner van FYGI word ik ondersteund met de beste recruitmenttools én met een geheel recruitmentplatform.

Het sparren met ondernemers over vacatures en hun commerciële doelstellingen vind ik fantastisch om te doen en geeft me veel energie. Dit komt natuurlijk ergens vandaan! De afgelopen jaren ben ik in verschillende commerciële functies actief geweest. Daarbij heb mij voornamelijk bezig gehouden met het plaatsen van Sales en Finance professionals. En in die afgelopen tijd heb ik de wereld zien veranderen, waardoor ik precies weet wat nodig is om jouw wensen te vervullen.

Met mijn kennis en ervaring ben verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod. Waarbij ik altijd ga voor een persoonlijke aanpak. Maar ook authentiek zijn en contact maken met de doelgroep vind ik enorm belangrijk. Want dat is een randvoorwaarde om je te kunnen onderscheiden.

Professionals
Ben jij als professional op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je een vraag stellen over de markt? Of wil je samen kijken naar jouw toekomst? Ik kom graag met jou in contact. Op een persoonlijke, authentieke en eerlijke manier bekijken wij samen hoe jouw reis eruit gaat zien.

Opdrachtgevers
Ben jij als opdrachtgever op zoek naar nieuwe medewerkers? Wil je meer te weten komen over de arbeidsmarkt? Of wil je samen eens kijken naar de toekomst van jouw organisatie? Ook dan kom ik graag met jou in contact. Persoonlijk, eerlijk en authentiek. Zo gaan wij onze samenwerking aan.

Pieter
Interim RecruiterSales RecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Pieter in je organisatie...
  • Focus, resultaatgericht en besluitvaardig
  • Toegankelijk, persoonlijk en eerlijk
  • Afspraak is afspraak
  • Professioneel en authentiek
  • Positief ingesteld

Omdat connectie meer dan wifi betekent

De juiste match vinden door goed naar alle partijen te luisteren, mensen bij elkaar brengen en enthousiasmeren, deze nieuwe uitdaging past...

De juiste match vinden door goed naar alle partijen te luisteren, mensen bij elkaar brengen en enthousiasmeren, deze nieuwe uitdaging past jou helemaal. 

Lees meer

Pieter weet als geen ander connecties en relaties te bouwen. Hij heeft een brede interesse en verdiept zich waar nodig in de materie. Ik vond het...

Pieter weet als geen ander connecties en relaties te bouwen. Hij heeft een brede interesse en verdiept zich waar nodig in de materie. Ik vond het geweldig hoe snel hij inzag wat data in onze sector kan betekenen en hoe we dat moeten inzetten voor onze opdrachtgevers. Pieter is niet bang voor het nieuwe, integendeel, hij wil constant leren en verbeteren. Naast communicatief is hij gedreven, collegiaal, innovatief en een toffe gozer om een biertje mee te drinken. Ik heb met erg veel plezier met hem samengewerkt.

Lees meer

Pieter heb ik leren kennen als een gedreven account manager. Reeds bij de eerste afspraak werd direct duidelijk dat Pieter vol vertrouwen was van de...

Pieter heb ik leren kennen als een gedreven account manager. Reeds bij de eerste afspraak werd direct duidelijk dat Pieter vol vertrouwen was van de toegevoegde waarde die hij kon brengen. Deze belofte is zeker nagekomen, naast dat hij er persoonlijk zorg voor heeft gedragen dat onze samenwerking soepel verloopt, is hij ook op sociaal vlak ontzettend sterk. In een veld het aanbod sterk concurrerend is, was Pieter voor mij een van de cruciale factoren voor een verdere samenwerking die vervolgens altijd perfect is verlopen.

Lees meer

Erg fijn om Pieter gesproken te hebben. Ik merk dat ik zijn manier van werken, de benadering en het feedback geven, samen met de open en eerlijke...

Erg fijn om Pieter gesproken te hebben. Ik merk dat ik zijn manier van werken, de benadering en het feedback geven, samen met de open en eerlijke combinatie, erg prettig vind. Een verfrissing ten opzichte van con-collega recruiters die ik de afgelopen weken heb mogen spreken. Mijn dank voor het contact met Pieter.

Lees meer
Mijn vacatures:
HR Beleidsadviseur
24 uur
wo / master
Houten
Business Controller
40 uur
hbo / bachelor
Rotterdam
Salesmanager Solutions
40 uur
hbo / bachelor
Zeist
Specialist Materiele Controle
38 uur
hbo / bachelor
Houten
Servicemonteur
40 uur
mbo
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Pieter
Interim RecruiterSales RecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!